Online bankieren

ING Smart Banking-app

De gratis bank-app voor uw smartphone.

Gezien de huidige bijzondere omstandigheden is het meer dan ooit de missie van ING om je te helpen bij het beheer van je geld. Met de ING Smart Banking-app kan je je bankzaken regelen, waar en wanneer je maar wilt. Download de ING Smart Banking-app in enkele minuten en je zal niet meer zonder kunnen... zoals 1,3 miljoen andere gebruikers.

 • Onmiddellijk

  Je hebt geen kaartlezer nodig om toegang te krijgen tot je rekeningen, afschriften van je kredietkaart, beleggingen en om vele andere diensten uit te voeren. Wil je het proberen?  Klik hier voor Android. Klik hier voor IOS.

 • Beveiligd

  Je profiel wordt aangemaakt met behulp van je kaartlezer en beschermd door een 6-cijferige code, of je vingerafdruk. Klik hier voor Android. Klik hier voor IOS.

 • Controle

  Verhoog de limiet van je debetkaart, vervang een defecte kaart … Ontdek de vele diensten die je zelf gratis kan uitvoeren via de Doe-het-zelf-zone. 

 • Geen cash nodig

  Na een etentje of doktersbezoek, kan je met de Bancontact-functie een betaling in euro’s (SEPA) uitvoeren tussen 2 smartphones. Wil je het proberen? Klik hier voor Android. Klik hier voor IOS

 • Vakantie organizer

  Cashback op je hotelboeking, aanpassing van je reisbijstand, activering van je debetkaart voor gebruik buiten Europa (Maestro) en nog veel meer. Dat is allemaal mogelijk!  Klik hier voor Android. Klik hier voor IOS.

ING Smart Banking-app op uw smartphone installeren is makkelijk. Bekijk onze demo of volg deze stappen.

 1. 1. Installeer de app

  Beschikbaar in de App Store of in Google Play.

 2. 2. Maak uw profiel aan

  Met uw ING-debetkaart en ING-kaartlezer.