Online bankieren

20 juni 2018

Betalen op internet

Een vlucht boeken of tickets voor een concert reserveren, kleren bestellen, een computer kopen ... Zoals veel mensen koopt u meer en meer online. ING biedt u verschillende oplossingen om elke online betaling snel en veilig uit te voeren.

Uw voordelen
  • Veilig: Uw online betaling verloopt altijd via beveiligde verbindingen. Bovendien zijn de transacties die u met uw kredietkaart uitvoert op sites met een MasterCard® SecureCode™- of Verified by Visa-logo nog meer beveiligd door het gebruik van de ING Card Reader.

  • Handig: U kunt 24/24 online betalen in tal van e-shops.

  • Eenvoudig: Online betalen doet u in slechts enkele muisklikken.

ING biedt drie opties om snel, eenvoudig en veilig op internet te betalen:

  • Betalen met de kredietkaarten ING Card, Visa Classic, Visa Gold en MasterCard Gold: alle ING-kredietkaarten zijn beveiligd met MasterCard® SecureCode™ en Verified by Visa. Wilt u online betalen, in België of in het buitenland, kijk dan of u deze twee logo's terugvindt op de site om er zeker van te zijn dat de transactie 100% beveiligd is.
  • Hebt u geen kredietkaart? Vraag onmiddellijk uw ING-kredietkaart aan!!
  • Betalen via de Bancontact/Mister Cash-functie van uw betaalkaart: U kunt betalen op alle nationale en internationale websites met het Maestro®- of Bancontact/Mister Cash-logo. Via uw ING Card Reader wordt u bij elke betaling geïdentificeerd, wat uw veiligheid nog vergroot.
  • Betalen via Home'Pay: gebruik de beveiligde verbinding van Home’Bank om online te betalen op websites met het Home'Pay-logo. Voor Home'Pay hoeft u alleen maar houder te zijn van een ING-zichtrekening en een Home'Bank-abonnement. Hebt u nog geen toegang tot Home'Bank? Vraag Home'Bank online aan!


Gebruik uw ING Card Reader voor online betalingen via uw kredietkaarten, via de functie Maestro- of Bancontact/Mister Cash van uw betaalkaart of via Home’Pay. U ondertekent de transactie dan op dezelfde manier als uw Home'Bank-verrichtingen.

Veilig

Veilig betalen op internet: De ING-kredietkaarten zijn uitgerust met de codes MasterCard® SecureCode™ en Verified by Visa. Zo kunt u uw identiteit bevestigen met behulp van de ING Card Reader als u online aankopen doet op sites met deze logo's.

De algemene voorwaarden van deze drie opties zijn beschikbaar in de ING-kantoren of in pdf-vorm op deze site.

Kaart verloren of gestolen? Bel Card Stop op het nummer +32 70 344 344 en uw krediet- of betaalkaart wordt onmiddellijk geblokkeerd.

ING geeft u enkele tips over veilig internetbankieren.