Online bankieren

Betalen en terugbetalen: nu eenvoudiger dan ooit!

Nieuw in de ING Banking-app: Payconiq

Een vereffende rekening maakt goede vrienden, toch? Iedereen heeft al wel eens weken op centen van een vriend zitten wachten. Met de optie ‘Payconiq’ in de nieuwe ING Banking-app is het gemakkelijker dan ooit om je te laten terugbetalen, zelfs vanop afstand. Ontdek hier hoe het werkt!

 • Handig

  Je rekeningnummer kopiëren en doorgeven, behoort voortaan tot het verleden. Via je ING Banking-app stuurt je gewoon een betaalaanvraag via je vertrouwde berichtendienst. Het enige wat de ontvanger dan hoeft te doen is op de link klikken om je terug te betalen. Handig!

 • Vergeet nooit meer

  Vergat een vriend je terug te betalen? Via ING Banking-app kan je op elk moment een herinnering sturen. Weet je niet meer naar wie je een terugbetalingsaanvraag hebt gestuurd? Geen probleem! Op de Payconiq-pagina in de app vind je een volledig overzicht.

 • Hygiënisch

  Contactloos betalen is vandaag al populair in winkels, maar dit kan maar tot een bedrag van 50 euro. Payconiq vangt dit gemakkelijk op. Scan de QR-code aan de kassa en bevestig de betaling op je smartphone met je 5-cijferige code, je digitale vingerafdruk of gezichtsherkenning. Klaar is Kees!

 1. Ga naar het tabblad ‘Betalen’

  Kies de optie ‘Payconiq’

 2. Je ziet nu alle mogelijkheden van Payconiq