Dagelijks bankieren

ING Expat Contact Centre

De deskundigen van het ING Expat Contact Centre informeren u over alles wat te maken heeft met bank- en verzekeringsdiensten voor expats in België. En dat in vier talen! Het is dus geen toeval dat meer dan 250.000 expats ING gekozen hebben voor het dagelijks beheer van hun bankzaken.

Uw voordelen
  • Bereikbaar: de deskundigen van het ING Expat Contact Centre zijn bereikbaar per e-mail of telefoon, op weekdagen van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.
  • Expertise: of het nu gaat om bankdiensten, verzekeringen of financieel advies, onze deskundigen zoeken graag samen met u naar een geschikte oplossing voor uw behoeften.
  • Meertalig: Nederlands, Frans, Duits en Engels voor de deskundigen van het ING Expat Contact Centre en meer dan 20 talen in totaal voor het personeel van de kantoren gevestigd in de buurt van de Europese wijk.
Praktisch

Dankzij het ING Expat Contact Centre vindt u informatie over alles wat te maken heeft met:

Specifieke diensten

Onze deskundigen kunnen u helpen bij meer specifieke vragen. U kunt ook de verschillende fiches hieronder raadplegen, waarin u waarschijnlijk een antwoord vindt op uw vragen.

Contact

Hieronder vindt u praktische informatie over het ING Expat Contact Centre.

Openingsuren

Op weekdagen: van 8 tot 22 uur
Op zaterdag: van 9 tot 17 uur

Telefoonnummers

NL: +32 2 464 60 01
FR: +32 2 464 60 02
GE: +32 2 464 60 03
EN: +32 2 464 60 04

E-mailadres

expat@ing.be

Kantoren in de buurt van de Europese wijk

ING stelt u een netwerk van gespecialiseerde kantoren ter beschikking.
Raadpleeg de lijst van onze kantoren.

Meer informatie