Expats

28 mei 2018

Niet-residenten

U woont en werkt in het buitenland maar hebt bankdiensten nodig in België? Neem dan contact op met het Niet-residenten Departement van ING België!

Diensten voor privé personen

Indien u de intentie hebt om weldra in België te komen wonen of werken, gelieve dan naar www.ing.be/expat te surfen voor assistentie.


Indien u niet de intentie hebt om weldra in België te komen wonen of werken, gelieve dan nota te nemen van de volgende voorwaarden vooraleer contact op te nemen:


  • ING België zal uw “band” met België willen kennen (Belgische nationaliteit, of een tweede woonst in België, of een tweedegraads familielid in België, of werk of regelmatige zakelijke transacties in België) of uw doel om financiële investeringen te doen bij ING België
  • U zult minstens één keer naar België moeten komen om de rekening te openen
  • ING België vereist dat u al uw transacties digitaal doet, uitgezonderd financiële investeringen


Indien u met de bovenstaande voorwaarden akkoord gaat, gelieve een aanvraag te sturen per e-mail naar nr@ing.be waarna u een vragenlijst zult ontvangen om in te vullen. Daarna zal ING België beslissen of we u kunnen helpen of niet met uw aanvraag.

U bent geïnteresseerd?

Gelieve een e-mail te sturen naar nr@ing.be.


U zult daarna een vragenlijst krijgen die u dient in te vullen. Daarna zal ING België beslissen of we u kunnen helpen of niet met uw aanvraag.

Contactgegevens:

Sint-Michielswarande 40, 1040 Brussel

(GPS : Pater de Dekenstraat 39, 1040 Brussel)

Tél. : +32 (0)2 547 31 37


E-mail : nr@ing.be.

Openingsuren:

Het Niet-residenten Departement is open maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 12u30.

Afspraken in het Niet-residenten Departement zijn mogelijk van maandag tot vrijdag, van 8u in de ochtend tot 20u in de avond, en op zaterdag van 9u tot 13u.