Expats

21 januari 2021

Niet-residenten

Je woont en werkt in het buitenland maar hebt bank- en investeringsdiensten nodig in België? Je hebt een sterke band met Belgïe en je wenst je investeringen te diversifiëren? Neem dan contact op met de Niet-residenten dienstverlening van ING België.

Diensten voor privé personen

Indien je de intentie hebt om weldra in België te komen wonen of werken, gelieve dan naar www.ing.be/expat te surfen voor assistentie.


Indien je niet de intentie hebt om weldra in België te komen wonen of werken, gelieve dan nota te nemen van de volgende voorwaarden vooraleer contact op te nemen:


  • ING België zal je “band” met België willen kennen: Heb je werkgever, een vastgoed, recurrente zaken, of een eerstelijns familielid in België?
  • Je hebt de intentie om je investeringen te diversifiëren met ING België
  • Je dient minstens één keer naar België te komen om de rekening te openen
  • ING België vereist dat je al je transacties digitaal doet (e-banking, ING Banking-app), uitgezonderd financiële investeringen

Indien je met de bovenstaande voorwaarden akkoord gaat, gelieve een aanvraag te sturen per e-mail naar nr@ing.be waarna je een vragenlijst zult ontvangen om in te vullen. Daarna zal ING België beslissen of we je kunnen helpen of niet met je aanvraag.

Je bent geïnteresseerd?

Gelieve een e-mail te sturen naar nr@ing.be.


Je zult daarna een vragenlijst krijgen die je dient in te vullen. Daarna zal ING België beslissen of we je kunnen helpen of niet met je aanvraag.

Contactgegevens:

E-mail : nr@ing.be.