Privilegio

Een programma met exclusieve voordelen op uw ING-bankdiensten

Stelt uw werkgever u Privilegio voor? Ontdek hier in een oogopslag de voordelen van dit unieke programma dat u exclusieve kortingen op uw ING-bankproducten aanbiedt.

Hoe werken deze voordelen?

Elk voordeel is gekoppeld aan een product of dienst. Hieronder vindt u meer informatie met telkens een link.


100 euro cash op uw ING-rekening: als u uw loon domicilieert op uw ING-rekening, krijgt u van ons 100 euro cadeau.

Kortingen op kredietproducten : hypothecair krediet: u geniet een korting van 200 euro op de dossierkosten van uw hypothecair krediet.

Kortingen op verzekeringen
Kortingen op beleggingsproducten

U kunt ook 20 euro cashback krijgen wanneer u intekent op een van de volgende producten:

Het pensioenspaarplan Star Fund: fiscaal aftrekbaar en met een potentieel hoog rendement. U kiest zelf hoeveel en hoe vaak u betaalt.

De pensioenspaarverzekering ING Life Star Plan: fiscaal aftrekbaar en met een gewaarborgde rentevoet (minimaal 10 jaar).

ING Life Pension Plan: fiscaal aftrekbaar en de rentevoet is 100% gewaarborgd. Ideaal als u geen hypothecair krediet hebt.

Het beleggingsplan ING Focus Plan Bricks for Kids: een langetermijnspaarplan met een potentieel aantrekkelijk rendement. U kiest zelf het bedrag (min. 25 euro), hoe vaak u betaalt en de looptijd van het contract.

Heeft u hier interesse in?

Indien uw werkgever Privilegio aan u voorstelt, aarzel dan niet contact op te nemen met uw ING kantoor om de producten te overlopen waarvoor u van voordelen kan genieten.

Ik wil een afspraak maken  

Lees meer over: Beleggen , Innovatie ,