Privilegio

Een programma met exclusieve voordelen op je ING-bankdiensten

Stelt je werkgever je Privilegio voor? Ontdek hier in een oogopslag de voordelen van dit unieke programma dat je exclusieve kortingen op je ING-bankproducten aanbiedt.

Hoe werken deze voordelen?

Elk voordeel is gekoppeld aan een product of dienst. Hieronder vindt je meer informatie met telkens een link.


70 euro cash op je ING-zichtrekening: als je je loon domicilieert op jouw ING-zichtrekening, krijg je van ons 70 euro cadeau.

Kortingen op kredietproducten : hypothecair krediet: je geniet een korting van 150 euro op de dossierkosten van je hypothecair krediet.

10 euro cash op je ING-zichtrekening als je een ING Groen Boekje (gereglementeerde spaarrekening) opent voor je kind (<18 jaar).

Kortingen op verzekeringen
Kortingen op beleggingsproducten

Je kunt ook 20 euro cashback krijgen wanneer je intekent op één van de volgende producten:

Het pensioenspaarplan Star Fund: fiscaal aftrekbaar en met een potentieel hoog rendement. Je kiest zelf hoeveel en hoe vaak je betaalt.

De pensioenspaarverzekering ING Life Star Plan: fiscaal aftrekbaar en met een gewaarborgde rentevoet (minimaal 10 jaar).

Het beleggingsplan ING Focus Plan: een langetermijnspaarplan met een potentieel aantrekkelijk rendement. Je kiest zelf het bedrag (min. 25 euro), hoe vaak je betaalt en de looptijd van het contract.

Heb je hier interesse in?

Indien je werkgever Privilegio aan je voorstelt, aarzel dan niet contact op te nemen met je ING kantoor om de producten te overlopen waarvoor je van voordelen kan genieten.

Ik wil een afspraak maken  

Lees meer over: Zelf beleggen , Innovatie ,