Privilegio

Stelt je werkgever je Privilegio voor? Ontdek hier in een oogopslag de voordelen van dit unieke programma dat je exclusieve kortingen op je ING-bankproducten aanbiedt. Wil je genieten van deze voordelen?

Ontdek de vele voordelen

  • Laat je loon en/of andere inkomsten domiciliëren op je ING-zichtrekening en krijg 70 euro van ons cadeau. Geen zorgen, ING neemt de administratieve taken voor zich bij het overzetten van al je betalingen naar een ING zichtrekening. En dit allemaal gratis en eenvoudig via de bankoverstapdienst
  • Zorg voor een eerste spaarpot voor je kind (<18 jaar) en krijg 10 euro bij de opening van een ING Groen Boekje voor jongeren (<18 jaar). Het ING Groen Boekje is een gereglementeerde spaarrekening naar Belgisch recht en voor onbepaalde duur. Je kiest zelf hoe, hoeveel en hoelang je spaart, zonder minimumbedrag maar met een maximum van 250.000 euro. Het spaartegoed blijft steeds beschikbaar.

Je spaargeld is bij faillissement van ING beschermd tot 100.000 euro door de garantie op de spaartegoeden (pdf). Voor meer informatie, raadpleeg de essentiële spaardersinformatie ING Groen Boekje (pdf).

Prijsstijgingen (inflatie) kunnen een negatief effect hebben op uw koopkracht.

Voor meer informatie, raadpleeg het informatiedocument over het verzekeringsproduct (pdf).


  • Online een ING autoverzekering onderschrijven (verzekeraar: NN Non-Life Insurance NV)? Profiteer van 10% korting op de « Burgerlijke aansprakelijkheid » premie het eerste jaar dankzij de code PRIVILEGIO10”.

Voor meer informatie, raadpleeg het informatiedocument over het verzekeringsproduct (pdf). 


  • Ontvang online op de ING Woningverzekering voor huurder of eigenaar (verzekeraar: NN Non-Life Insurance NV) 5% korting het eerste jaar dankzij de code PRIVILEGIO5. 

Voor meer informatie, raadpleeg het informatiedocument over het verzekeringsproduct (pdf) voor huurders of eigenaars