Betalingen

Zoomit

Betaal uw facturen en beheer uw financiële documenten online!

Weg met de papierberg! Met Zoomit bespaart u tijd door uw facturen en financiële documenten online te beheren. Zelfs de gegevens van uw te betalen facturen zijn al ingevuld. Tijdwinst gegarandeerd!

 • Gratis dienst

  Het gebruik van Zoomit is helemaal gratis. U vindt de dienst terug in de ING Smart Banking-app, Home’Bank en Business’Bank.

 • Milieuvriendelijk

  U ontvangt geen papieren documenten meer en draagt zo bij tot een beter milieu.

 • Betaal uw facturen makkelijker

  U betaalt uw facturen een pak sneller dankzij de vooraf ingevulde overschrijvingen. U krijgt bovendien in een oogopslag een overzicht van uw betaalde en niet-betaalde facturen.

 • Elektronische documenten

  Ontvang facturen, loonbriefjes, aanvraag tot domiciliëring, kredietnota’s of waarschuwingen in elektronische vorm. U vindt ze in uw ING Smart Banking-app, Home’Bank en Business’Bank. U kunt ze dus steeds opslaan en printen.

 • Bankdiensten via beveiligde internet

  U werkt altijd binnen de beveiligde bankomgeving. Enkel u hebt toegang tot uw documenten, zelfs ING en Zoomit zien uw documenten niet.

U vindt Zoomit gewoon in de ING Smart Banking-app, Home’Bank en Business’Bank. Het is dus volledig gratis. U hoeft u ook niet te registreren. Zodra een leverancier beslist u documenten te sturen, ziet u deze in de lijst van afzenders.

Home’Bank en Business’Bank ING Smart Banking
1. Afzenders kiezen

In de lijst van afzenders ziet u welke leveranciers u documenten willen sturen. Geef aan van wie u documenten wilt krijgen.

2. Documenten bekijken

U ziet de facturen, loonbrieven, kredietnota’s, aanslagbiljetten of domiciliëringsberichten die deze afzenders sturen.

(voorlopig enkel facturen)
3. Facturen betalen

De facturen die u via Zoomit krijgt, betaalt u in 1-2-3. Want alle gegevens zijn al ingevuld. U moet enkel nog een uitvoeringsdatum kiezen en tekenen met uw kaartlezer of profielcode.

Sommige afzenders laten toe dat je zelf een aanvraag indient om uw documenten via Zoomit te ontvangen. Op de website van Zoomit vindt u:

Heel wat instellingen en bedrijven gebruiken Zoomit. Denk aan verzekeraars, energiebedrijven, de overheid, telecomfirma’s of uw werkgever. U kunt ze vragen om u de volgende documenten in pdf-formaat sturen:

 • inkomende betalingen: loonbrieven, creditnota's, teruggave van belastingen ...

 • uitgaande betalingen: te betalen facturen, belastingen ...


Op de website van Zoomit vindt u:

Kies een afzender

Zodra een leverancier u documenten wilt sturen, ziet u deze in de lijst van afzenders.

Ga naar Home'Bank
Bekijk uw documenten

Bv. facturen, loonbrieven, kredietnota’s of aanslagbiljetten.

Betaal facturen

... door ze te tekenen of ze toe te voegen aan uw betaalmandje