Beheer het geld van uw kind

Van superschattige baby tot tiener met een eigen willetje: elke dag leert uw kind iets bij, ook hoe het moet omgaan met geld. Laat ING u daarbij helpen!

Denk nu al aan de toekomst van uw kind

Vóór de geboorte

Een spaarrekening openen voor uw kindje als het nog niet geboren is? Het kan! Vanaf de 6e maand van de zwangerschap kunt u een rekening op naam van uw kindje openen. Handig om bijvoorbeeld een pamperrekening op het geboortekaartje te zetten ! Maak een afspraak in een kantoor om een spaarrekening te openen voor uw kindje.

0 tot 9 jaar

Sinterklaas, Kerstmis, verjaardagen … er is altijd wel een gelegenheid om uw oogappel te verwennen. Misschien zijn deze momenten ook goed om aan de toekomst te denken.

Uw kind wordt groter en snapt de wereld waarin het opgroeit steeds beter. Misschien geeft u al zakgeld? En weet het dat zakgeld niet meteen moet opgemaakt maar ook kan dienen voor later? Door uw kind te leren om regelmatig te sparen, kan het de eerste steentjes voor een financiële onafhankelijkheid leggen!

10 tot 17 jaar

Uw kind laat zijn of haar onafhankelijkheid alsmaar meer gelden. Ook op financieel vlak, door bijvoorbeeld zelf zijn of haar zakgeld te willen beheren. U kunt daarbij helpen. Hoe? Met een eerste eigen zichtrekening en bankkaart natuurlijk!

Vanaf 18 jaar

Verder studeren, gaan werken … wat uw kind ook doet, het zal snel voor belangrijke financiële beslissingen komen te staan. Natuurlijk kunnen u en uw kind op ons blijven rekenen voor tips en advies.

Cliënt bij ING? Ontdek onze Rode Duivels-voordelen