Selfbanking HomeBank
Online bankieren

ING+ deals

Dankzij de ING+ deals kan je shoppen en er geld voor terugkrijgen.

ING onderhandelde voor haar klanten exclusieve kortingen bij toffe merken.
De ING+ deals volgen het cashbackprincipe: u betaalt het volledige bedrag en krijgt de korting daarna teruggestort.

Ga dus snel naar uw Smart Banking app en schrijf u in voor de ING+ deals. • Interessante merken

  U heeft een ruime keuze uit kortingen op uw verschillende dagelijkse aankopen.
  Er komen ook regelmatig nieuwe deals en merken bij, neem dus zeker geregeld een kijkje.

 • Gepersonaliseerd kortingen

  Wilt u genieten van nog meer voordelen?
  Kies dan voor de gepersonaliseerde kortingen bovenop de algemene voordelen die iedereen krijgt.

 • Online- en/of winkelaankopen

  Sommige deals gelden alleen online, andere enkel in de echte winkel, maar veel kortingen kunnen op beide manieren verzilverd worden.

 • Eenvoudige terugbetaling

  De kortingen worden automatisch berekend en terugbetaald.
  U ontvangt de cashback op uw ING rekening, in de meeste gevallen in de maand volgend op uw aankoop. U moet geen extra informatie geven, coupons knippen, codes onthouden of apps downloaden.

 • Waarom deze dienst?

  ING wil mensen in staat stellen een stap voor te zijn in het leven en in zaken.
  Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen hun geld beter te beheren en te besparen.

De ING+ deals in één minuutGeld uitgeven en daar geld voor terugkrijgen? Bij ING kan het!


Volg gewoon enkele eenvoudige stappen.

 • Ontdek de ING+ deals.
  • Ga naar de ING+ deals via het menu van de ING Smart Banking App.
  • U ziet de details van de korting door er op te klikken.

 • Kies en activeer één of meerdere ING+ deals.

  • Ga naar de winkel of shop online.
   • U betaalt het volledige bedrag met uw ING-rekening: bankkaart, kredietkaart, overschrijving en/of domiciliëring.
   • In de details van de korting ziet u de aanvaarde betalingsmiddelen.
   • Opgelet: voor webshops moet u vanuit de details van een korting naar de website van het merk gaan om te kopen of te bestellen. Anders geldt de korting niet.

  • Krijg geld terug.
   • De datum waarop u uw geld terugkrijgt, is afhankelijk van de voorwaarden van de winkel waar u uw aankoop deed.
   • U moet geen extra info geven of formulieren invullen of opsturen. De korting wordt automatisch berekend en terugbetaald.

  • Het spreekt voor zich dat je persoonlijke data veilig is bij ING, we delen deze data niet, ook niet met de merken die deelnemen aan ING+ deals.

  • Kan ik mijn kortingen cumuleren met andere acties in de winkel?
   • Ja. De ING+ deals staan los van alle andere acties of klantenpromoties die de winkel voor haar klanten heeft. U kunt deze voordelen dan ook perfect cumuleren, tenzij anders vermeld in de voorwaarden van de ING+ deal.

  • Wanneer worden mijn kortingen terugbetaald?
   • U moet altijd rekening houden met de retourperiode van de winkel waar u uw aankoop deed. Als die periode om is, staat het geld normaal een maand later op uw rekening (met een maximum 45 dagen).

  • Komt een gemeenschappelijke rekening ook in aanmerking voor de ING+ deals?
   • Ja natuurlijk. In dat geval is het wel belangrijk dat elke rekeninghouder eerste de ING+ deal kiest. Als u de korting kiest, en de andere rekeninghouder niet, worden enkel de betalingen die u met uw bankkaart doet meegeteld voor de kortingen.

  • Ik heb een andere vraag. Wie kan mij helpen?

  De ING+ deals België zijn bedoeld om de klanten van ING België extra voordelen te bieden in de vorm van kortingen bij aankopen bij commerciële partners. In het kader van de ING+ deals organiseert ING België in de loop van elk jaar een of meer acties van beperkte duur. Voor elke actie maakt ING België, via zijn diensten Home’Bank en ING Smart Banking, de lijst bekend van deelnemende commerciële partners en de voordelen die zij aanbieden. Die voordelen zijn gegarandeerd binnen de limieten (voorwaarden en/of regels) die in het aanbod van de commerciële partner zijn vastgelegd.

  Om deel te nemen aan een actie moet de klant van ING België zich daarvoor inschrijven via de pagina ‘ING+ deals’ van de diensten Home’Bank of ING Smart Banking van ING België. Alvorens zich in te schrijven voor een actie, moet de klant een rekening opgeven waarop alle in het kader van de acties verschuldigde bedragen moeten worden terugbetaald. De klant moet verplicht houder of medehouder van die rekening zijn en het moet een ING Lion Account of een Groene ING-Rekening bij ING België zijn. Deze rekening blijft dezelfde voor elke nieuwe actie die ING België organiseert.

  ING België voert die terugbetaling uit op de eerste bankwerkdag van de maand:

  • na de datum van de aankoop van de klant in het kader van de actie, of
  • indien op de aankoop van de klant in het kader van de actie bij de commerciële partner een herroepingsrecht of bedenktermijn van toepassing is, na de datum waarop het herroepingsrecht of de bedenktermijn in overeenstemming met de voorwaarden en regels van de aanbiedingen van de commerciële partners is verstreken, voor zover de klant van dat herroepingsrecht of die bedenktermijn geen gebruik heeft gemaakt. Wanneer hij wel van dat recht gebruikmaakt, verliest de klant het recht op terugbetaling van de korting in het kader van de actie in kwestie.

  Voormelde termijn zal in elk geval nooit meer bedragen dan 45 kalenderdagen na de aankoop van de klant in het kader van de actie.

  Een klant kan zich inschrijven voor een actie gedurende de volledige looptijd ervan en, in voorkomend geval, zodra de aankondiging ervan is gepubliceerd zoals uiteengezet in artikel 2 van dit reglement. Indien de klant zich inschrijft voor een lopende actie, geniet hij niettemin, overeenkomstig de voorwaarden en/of regels die zijn vastgelegd in het aanbod van de commerciële partners, de voordelen van de actie in kwestie gedurende haar volledige looptijd en voor al zijn aankopen, ook als die vóór zijn inschrijving plaatsvonden. Om evenwel de korting te kunnen genieten die in het kader van een actie wordt aangeboden op online aankopen (voor zover die mogelijkheid wordt geboden in het kader van de actie in kwestie), moet de klant vooraf de pagina ‘ING+ deals’ van de diensten Home’Bank of ING Smart Banking van ING België openen en daar op het aanbod van de commerciële partner in kwestie klikken, waarna hij zal worden doorgestuurd naar de website van de commerciële partner in kwestie. Indien de klant om enige reden zijn online aankopen moet onderbreken, wordt de korting in het kader van de actie niet toegekend. Om die korting alsnog te kunnen genieten, moet de klant opnieuw de pagina ‘ING+ deals’ van de diensten Home’Bank of ING Smart Banking van ING België openen en daar op het aanbod van de commerciële partner in kwestie klikken. Bovendien moet de klant erop toezien dat zijn browser cookies en tracking aanvaardt. Zo niet kan ING België niet garanderen dat de korting correct zal worden geregistreerd in ons systeem en daadwerkelijk zal worden toegekend. Dit risico wordt volledig gedragen door de klant.

  Alle voorwaarden en bepalingen zijn beschikbaar op www.ing.be, in alle ING-kantoren, of telefonisch op +32 2 464 60 01.

  Raadpleeg hier de algemene voorwaarden van de ING+ deals.

  ING België nv - Bank - Vennootschapszetel: Marnixlaan 24, B-1000 Brussel - Btw BE 0403.200.393 - RPR Brussel - BIC (adres SWIFT): BBRUBEBB - IBAN: BE45 3109 1560 2789.

  ING+ Deal kiezen

  Ga naar de ING+ deals via de menu van de ING Smart Banking App en activeer één of meerdere ING+deals.

  Totaalbedrag betalen

  Betaal het volledige bedrag met uw ING bank - of krediet kaart, of via uw ING rekening.

  Korting terugkrijgen

  U ontvangt de cashback op je ING rekening de meeste gevallen in de maandvolgend op uw aankoop.