Online bankieren

Aanmelden zonder uw paswoord in te vullen

Sinds kort gebruiken we nieuwe veiligheidscontroles die een Home’Bank/Business’Bank-paswoord overbodig maken. Dat betekent dat u zich binnenkort zult kunnen aanmelden zonder uw paswoord te moeten invullen.

Eenvoudiger en sneller maar even veilig als altijd

We zijn altijd op zoek naar manieren om internetbankieren bij ING nog eenvoudiger te maken. Nu hebben we nieuwe veiligheidscontroles ingevoerd die het Home'Bank/Business’Bank-paswoord overbodig maken. Daardoor kunt u nog makkelijker aan uw rekeningen en betalingen, maar net zo veilig als altijd.

Zonder de zone voor het paswoord ziet uw aanmeldscherm er zo uit:


Agfa Christian reinaudo Base Intro

Let op voor frauduleuze e-mails waarin u wordt gevraagd om uw aanmeldgegevens te bevestigen. ING zal nooit via e-mail vragen naar bankgegevens zoals response-codes van uw kaartlezer of dergelijke.

Heel belangrijk: klik nooit op een link in een e-mail om aan te melden in Home’Bank. Surf altijd naar www.ing.be en klik bovenaan rechts op de Home’Bank-knop.

Meer info over phishing


Aanmelden met uw smartphone en itsme

Wilt u zich nog sneller aanmelden? Zonder uw ING-bankkaart en -kaartlezer? Gebruik dan itsme, een superhandige app erkend door de Belgische regering. Dankzij deze app kunt u uw identiteit bevestigen en u dus identificeren als u zich in Home'Bank en Business’Bank aanmeldt en er verrichtingen tekent. Het enige wat u nodig hebt, is uw smartphone en uw itsme-code van 5 cijfers die alleen ú kent.

Meer info?