Reizen

Het is bijna vakantie, joepie! Bent u er klaar voor?

Uw vliegtickets zijn geboekt, uw koffers gepakt en u bent helemaal klaar om te vertrekken! Maar voor u de deur achter u dicht trekt en van uw dik verdiende vakantie gaat genieten, leest u best snel even onze tips. Zo houdt u straks alleen positieve herinneringen over aan uw vakantie!

1. Gerust op reis

Uw koffers niet aangekomen? 70.000! Zoveel koffers halen dagelijks hun bestemming niet. Het kan dus ook u overkomen. Onze reisverzekering betaalt uw noodzakelijke aankopen zoals toiletartikelen terug, terwijl we voor een koffer met vervangingsbagage zorgen.

U bent zwaar gevallen? Onze reisverzekering ING Lion Assistance betaalt de kosten voor uw repatriëring terug als u niet op eigen houtje kunt terugreizen. Of die voor uw verlengd verblijf als u om medische redenen niet vervoerd mag worden.

U hebt autopech? Stel u voor: op 150 km van uw bestemming laat uw auto het afweten. Dan zorgt onze reisverzekering met bijstand aan voertuigen voor een vervangwagen (max. 15 dagen in België en max. 5 dagen in Europa). En kunt u uw reis rustig voortzetten.

Welke voorzorgsmaatregelen kunt u nemen? Ziekte, ongeval of diefstal: op reis kan er van alles gebeuren. Wilt u uw vakantie niet laten verpesten? Neem dan uw voorzorgen. Bekijk onze handige tips. Zo reist u met een gerust gemoed.

Niets vergeten? Duizenden kilometers afleggen om dan te merken dat u iets vergeten bent, typisch. Gebruik onze checklist en u hebt zeker alles bij u! Raadpleeg onze vakantiechecklist voor enkele handige tips.

Zin in een vakantie zonder kopzorgen?

Vind snel de reisverzekering die u nodig hebt. Weet u niet goed welke u moet kiezen? Vergelijk onze reisverzekeringen en vind de formule die bij u past.

2. Betalen op vakantie

U gaat door Azië reizen? Kies voor een kredietkaart. Zo betaalt u altijd vlot in België, Europa en de rest van de wereld. Én voordelig, want betalen met een kredietkaart in het buitenland is goedkoper dan met een gewone bankkaart!

Uw bankkaart wordt geweigerd? Telkens als u wilt betalen in een lokaal restaurantje op vakantie wordt uw gewone bankkaart niet aanvaard. Kies daarom voor een kredietkaart. Die kunt u wereldwijd bij meer dan 61 miljoen handelaars gebruiken!

Uw vakantiebudget is op? Kies voor een kredietkaart. De aankopen die u ermee doet, gaan pas in de loop van de volgende maand van uw rekening. Zo hebt u altijd dat beetje extra budget voor onverwachte aankopen en souvenirtjes.

U bezoekt een land buiten de eurozone? Zorg dat u altijd een beetje cash hebt in de plaatselijke munt. Handig om de taxi te betalen als u aankomt. Of een lokale lekkernij aan een food truck op de markt. Wist u dat u bij ING buitenlands geld online kunt bestellen?

Uw kaart kwijt of gestolen? Geen nood: hulp is onderweg, zelfs in het buitenland. Bel onmiddellijk Card Stop op +32 70 344 344 om uw kaart te blokkeren en een vervangkaart aan te vragen.

Vraag online een kredietkaart aan

U weet niet goed welke u moet kiezen? Vergelijk onze kredietkaarten en vind de kaart die bij u past.

3. Uw bank bij de hand

U moet dringend een factuur betalen? Zowel in België als in de rest van de wereld kunt u de betaling perfect doen op uw smartphone of tablet met onze gratis mobile banking-applicaties. Doet u ze toch liever op de computer? Steek dan zeker uw ING Card Reader in uw koffer.

U wilt extra geld op uw zichtrekening zetten? Met onze gratis mobile banking-app voor smartphone en tablet schrijft u razendsnel geld over tussen uw rekeningen, waar u ook bent! Doet u dat toch liever op de computer? Vergeet uw ING Card Reader dan niet.

Meer weten over onze apps voor online banieren? Uw bankzaken regelen waar en wanneer u wilt, dat is handig. Met een mobiele app op uw smartphone of tablet kan het. En uw geld is er veiliger dan in uw portemonnee. Lees meer over de ING Smart banking-app en de veiligheid, het gebruiksgemak en wat onze cliënten ervan vinden.

Download de ING Smart Banking-app

Wilt u uw bankzaken overal en altijd kunnen regelen? Download dan onze app voor smartphone of tablet en u hebt ongehinderd toegang tot uw rekeningen!