Woning

ING Home Insurance voor eigenaars

Ontdek de volledige ING-verzekering voor uw woning

Als eigenaar kijkt u uit naar bescherming bij brand, water- en stormschade. ING Home Insurance is een verzekering op maat, rechtsbijstand en bijstand aan huis inbegrepen.

 • Onmiddellijke hulp bij schade

  U kunt onze gespecialiseerde medewerkers dag en nacht bellen voor advies. Bovendien komen ze direct ter plaatse als u in nood verkeert.

 • Eenvoudig online aanvragen

  U hebt de mogelijkheid om deze verzekering van A tot Z online af te sluiten. Het is snel en makkelijk: gewoon op enkele vragen antwoorden en alles wordt geregeld.

 • Complete dekking op maat

  Uw prijs is precies berekend op maat van uw woning en behoeften. Of u nu gebouw, inhoud of beide verzekert, uw verzekering is altijd compleet en sluit onaangename verrassingen uit!

 • Korting voor recente woningen

  U betaalt minder zolang uw woning 6 jaar of jonger is.

 • Eenvoudig overstappen

  U hebt al een woningverzekering maar wil graag veranderen? Wij kunnen ervoor zorgen dat u gratis en zonder moeite overstapt naar ING Home Insurance.

 • ING belooft

  We kunnen 85% van de personen die ING Home Insurance aanvragen direct verzekeren. Bij schade krijgt u binnen 48 uur na aangifte een dossiernummer en de contactgegevens van de persoon die u zal voorthelpen. En als de schade geëvalueerd moet worden door een expert, neemt hij of zij binnen 24 uur contact op met u.

Raadpleeg de algemene voorwaarden

met alle noodzakelijke informatie

Lees de algemene voorwaarden
Bereken uw prijs

meteen online

Bereken mijn prijs
Onderteken uw verzekeringscontract

in een ING-bankkantoor

Vind een kantoor