Woning

ING Woningverzekering voor huurders

Ontdek de ING-verzekering voor uw huurwoning

Wanneer u een woning huurt en u of een gezinslid veroorzaakt schade, dan zal u de eigenaar moeten compenseren. In zo’n geval bent u gerust met een huurdersverzekering. Ontdek de ING Woningverzekering, op maat gemaakt voor u!

 • Aanvraag online

  U hebt de mogelijkheid om deze verzekering van A tot Z online af te sluiten. Het is snel en eenvoudig: het volstaat om enkele basisvragen te beantwoorden en alles is geregeld.

 • Op maat van huurders

  Bovenop uw huurdersaansprakelijkheid kunt u met ING Home Insurance uw inhoud verzekeren en een familiale verzekering nemen. Zo geeft u geen kans aan de meeste risico's die u als huurder loopt.

 • Rechtsbijstand

  Onze huurdersverzekering betaalt ook de kosten voor rechtsbijstand terug die u in geval van schade door uw huurdersaansprakelijkheid of aan uw inhoud nodig kunt hebben.

 • Onmiddellijke hulp bij schade

  U kunt onze gespecialiseerde medewerkers dag en nacht bellen voor advies. Bovendien komen ze direct ter plaatse als u in nood verkeert.

 • Eenvoudig overstappen

  U bent al verzekerd maar wilt graag veranderen? Wij kunnen ervoor zorgen dat u gratis en zonder moeite overstapt naar ING Home Insurance.

 • ING belooft

  We kunnen 85% van de personen die ING Home Insurance aanvragen direct verzekeren. Bij schade krijgt u binnen 48 uur na aangifte een dossiernummer en de contactgegevens van de persoon die u zal voorthelpen. En als de schade geëvalueerd moet worden door een expert, neemt hij of zij binnen 24 uur contact op met u.

Raadpleeg de algemene voorwaarden

met alle noodzakelijke informatie

Lees de algemene voorwaarden
Bereken uw prijs

meteen online

Bereken mijn prijs
Onderteken uw verzekeringscontract

in een ING-kantoor

Vind een kantoor