Fondsen

17 Mei 2018

Beleggen bij ING

Hoe kies ik een goede belegging voor mijn geld?

Selectie van kwaliteitsfondsen*

Uit het aanbod van selecteren we uitsluitend fondsen* (bevek compartimenten) van topkwaliteit. We gaan hierbij streng en objectief te werk. 

Waarom? Om de beste fondsen te kiezen voor elke categorie.

Onze specialisten analyseren dus voortdurend de prestaties en risico’s van elk fonds. Hierbij houden ze ook rekening met de economische situatie en de rating van Morningstar**, een ratingbureau dat fondsen beoordeelt op basis van hun prestaties uit het verleden. Alle beleggingsfondsen die ING aanbiedt, worden op deze manier geselecteerd. Onze analisten zetten ook de beleggingsstrategie van ING uit. Deze strategie wordt maandelijks aangepast aan de economische situatie. U hebt elk moment de mogelijkheid om ze te volgen.

Onze bevek compartimenten

Hieronder vindt u een overzicht van de bevek compartimenten die wij voorstellen. Afhankelijk van uw beleggersprofiel kunt u investeren in gemengde fondsen* (aandelen en obligaties), aandelenfondsen* (enkel aandelen) en/of obligatiefondsen* (enkel obligaties). De fondsen worden streng geselecteerd. We baseren ons op de beheerder, het risico, de prestaties en de diversificatie van het fonds.

We verzoeken u om vóór uw belegging kennis te nemen van de essentiële beleggersinformatie (KIID) en van het prospectus van het (de) gekozen bevekcompartiment(en). U kunt die informatie samen met andere documenten en de recentste periodieke rapporten-gratis raadplegen op onze website of in uw ING-kantoor. De documenten zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Meer info?

Wilt u persoonlijke begeleiding bij het kiezen van uw beleggingsfondsen? Onze experts staan voor u klaar. Maak een afspraak en ontdek samen met hen welke fondsen het best bij uw profiel passen.