Fondsen

28 mei 2018

Met de grootste zorg geselecteerd

Investeren in beleggingsfondsen van topkwaliteit ? ING helpt u met een strenge en objectieve selectie van fondsen bij 5 gerenommeerde huizen.

Ons selectieproces
 • 1

 • Een partnership met 5 gerenommeerde fondsenhuizen

  We kiezen de fondsen uit het aanbod van 5 gerenommeerde fondsenhuizen: Amundi, Axa Investment Managers, BlackRock, Franklin Templeton Investments en NN Investment Partners. Deze fondsenbeheerders zijn groot en stabiel, en hebben een sterke verankering in België. Bovendien hebben ze een gevarieerd en uitgebreid aanbod. Daarom gaat ING met hen in zee.

 • 2

 • Een strenge selectie van kwaliteitsfondsen

  Bij deze 5 fondsenbeheerders, selecteren we uitsluitend fondsen van topkwaliteit. We gaan hierbij streng en objectief te werk. Waarom? Om de beste fondsen te kiezen voor elke categorie. Onze specialisten analyseren dus voortdurend de prestaties en risico’s van elk fonds. Hierbij houden ze ook rekening met de rating van Morningstar*, een ratingbureau dat fondsen beoordeelt op basis van hun prestaties uit het verleden.

  Alle beleggingsfondsen die ING aanbiedt, worden op deze manier geselecteerd.

 • 3

 • Fondsen die passen in de strategie van het moment

  U wilt de conjunctuur volgen? We proberen u te helpen door elke maand enkele beleggingsfondsen uit ons aanbod te kiezen die op dat moment het best in de beleggingsstrategie van ING passen (een strategie die trouwens op basis van analyses van onze economisten wordt uitgewerkt). Deze fondsen vormen ons basisaanbod.

Meer info?