Zelf beleggen

ING Invest Account

Geldrekening

De ING Invest Account is een geldrekening waarmee u tegoeden bestemd voor of afkomstig van uw beleggingen en uw spaartegoeden gescheiden kunt houden van tegoeden die bestemd zijn voor uw betalingen. De rekening kan worden geopend via Home’Bank of in het kantoor, in euro als in andere valuta.

 • Beleggingen

  Deze rekening kan worden gelinkt met een effectendossier en worden gebruikt voor het ontvangen van tegoeden bestemd voor of afkomstig van uw beleggingen, zoals dividenduitkeringen. Maak hiervoor een afspraak in een ING kantoor naar keuze. De ING Invest Account kan ook gelinkt worden aan een termijnrekening bij ING.

 • Verrichtingen

  Debetverrichtingen naar andere rekeningen zijn enkel mogelijk naar de ING-rekeningen waarvan u eveneens houder bent. U kunt vanaf uw ING Invest Account overschrijvingen doen in het kader van uw beleggingen bij ING of van uw termijnrekeningen bij ING.

 • Beheer 24/7

  U kunt ket saldo van uw ING Invest Account gemakkelijk raadplegen via de ING Banking-app, Home'Bank en via uw rekeninguittreksels. En dat waar en wanneer het u past!

Hoe begin je?

 1. Meld je aan in Home'Bank

  Ben je al ING-klant? Gebruik hiervoor je ING Card Reader of itsme® app

 2. Vraag de opening van je ING Invest Account

  Valideer je gegevens

 3. Bevestig je aanvraag

  Overzicht en bevestig je aanvraag online

Lees eerst grondig deze pagina, daarna kan je Open deze rekening via Home'Bank