Waarom kiezen voor ING?

Met een geschiedenis van 150 jaar heeft ING, een universele bank, een hoog niveau van expertise op vlak van financiën en beleggingen. Ontdek wat ons uniek maakt.

Experts die van hun werk houden

Dankzij de passie voor beleggen van onze medewerkers kun je met een gerust hart de beste keuzes maken. Onze economen delen hun voorspellingen met je. Het Investment Office bepaalt de beleggingsstrategie van de bank en het team van experts selecteert de fondsen die erbij passen. En natuurlijk kun je ook altijd rekenen op het beleggingsadvies van onze bankiers om je te ondersteunen bij je beslissingen.

Een gepersonaliseerde aanpak

Elke belegger is uniek. Of je nu een beetje, veel of geen ervaring hebt, een klein of groot bedrag belegt, liever alleen belegt of je je liever laat begeleiden: bij ING vind je een oplossing die aangepast is aan wat jij nodig hebt, aan je financiële situatie en aan je beleggingshorizon.

Een begeleide open architectuur

Naast onze eigen fondsen, bieden we ook een selectie van beleggingsfondsen die worden beheerd door solide internationale financiële instellingen. Met dit gediversifieerd aanbod krijg je toegang tot externe beleggingsoplossingen die de perfecte aanvulling zijn op onze interne oplossingen.

Een eenvoudig en duidelijk aanbod

Bij ING krijg je een breed scala aan beleggingsoplossingen die je in begrijpelijke en toegankelijke taal worden toegelicht.

Duurzame beleggingen

Wil je beleggen in bedrijven die zich positief onderscheiden door hun duurzaam ontwikkelingsbeleid? Bij ING krijg je ook oplossingen voor verantwoord beleggen met een positieve impact op je toekomst en op latere generaties.

Zin om eraan te beginnen met ING?