Zelf beleggen

ING Investing-app

De ideale app voor het beheer van je beleggingen direct van op je smartphone!

Beleg waar en wanneer je wilt met de ING Investing-app. Gemakkelijk, veilig en eenvoudig in gebruik! Met de ING Investing-app kun je eenvoudigweg je ING Self Invest-portefeuille raadplegen of een order plaatsen. Download de app en probeer het eens.

 • Zelf beleggen

  Beleg zelf in aandelen, fondsen en trackers.

 • Realtime koersen

  Volg de laatste koersinformatie op de beurs via de app.

 • Altijd en overal

  Je kunt altijd en overal in alle veiligheid traden.

 1. Download de app

  Beschikbaar in de Apple Store of Google Play

 2. Maak je profiel aan

  Met je ING-debetkaart en -kaartlezer

De mobiele app is nuttig om je ING Self Invest-portefeuille te raadplegen via je smartphone of om een order te plaatsen wanneer je over een ING Self Invest-rekening beschikt. Je vindt een volledig overzicht van je ING Self Invest-portefeuille en de laatste koersinformatie op de beurs in deze beveiligde, gebruiksvriendelijke app.

Je beveiligt de ING Investing-app met een 5-cijferige pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning, net zoals je dat doet voor de ING Banking-app. Zorg ervoor dat je altijd de laatste beschikbare versie van de app gebruikt. Zo weet je zeker dat de app voldoet aan de meest recente veiligheidsnormen en dat je steeds toegang hebt tot de nieuwste functionaliteiten.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de app. Je betaalt alleen service- en productkosten voor de transacties die je via de app doet. Meer informatie over de kosten, voorwaarden en condities vind je hier.

Je mobiele provider kan ook kosten aanrekenen voor het gebruik van internet via je smartphone. Controleer deze tarieven bij je mobiele provider.

De ING Banking-app is beveiligd met je 5-cijferige code, vingerafdruk of gezichtsherkenning, je bankzaken zijn dus niet toegankelijk voor derden via de app op jouw smartphone of tablet. 

Bij verlies of diefstal van je toestel kun je je profiel zelf verwijderen via Home’Bank of ons bellen op het nummer dat vermeld staat op de achterkant van je ING-debetkaart: +32 2 464 60 01. Selecteer in Home’Bank het toestel dat je verloren bent, klik daarna op “Acties”, en kies vervolgens “Verwijder profiel”.

Heb je een nieuw toestel? Dan download je de ING Banking-app via je app store en maak je opnieuw een profiel aan in de app.