Zelf beleggen

ETF’s verhandelen is nu voordeliger!

Je belegt zelf met ING Self Invest maar hebt er niet altijd tijd voor? Dan zijn ETF’s handige beleggingsinstrumenten voor je. Vooral nu je gedurende een maand geen makelaarsloon betaalt op je ETF-transacties.

Hoe geniet je van de korting?

 1. Indien je nog geen ING Self Invest-beleggingsrekening hebt, moet je er eerst één openen. (Hiervoor moet je over een ING Zichtrekening of een Invest Account beschikken.)
 2. Log in op je ING Investing-app of op Home'Bank.
 3. Verhandel ETF's met je ING Self Invest. Zowel aankoop als verkoop komen in aanmerking.
 4. De korting wordt meteen op het moment van de transactie in rekening gebracht.


Meer weten over ETF's?

> Ontdek onder andere de handige lijstjes waarin de ETF's per onderliggende thema zijn gegroepeerd.


Actiereglement ‘ETF actie april- mei 2022’

Actieperiode en deelname

De actieperiode loopt van 26 april 2022 tot en met 27 mei 2022.

De actie geldt voor klanten met een ING Self Invest-beleggingsrekening die voldoen aan onderstaande voorwaarden:

 • De klant moet beschikken over een ING Self Invest-beleggingsrekening. Het moment van de opneing van de rekening speelt hierbij geen enkele rok.
 • Wie nog geen ING Zichtrekening of Invest Account heeft, zal er eerst een moeten openen om een ING Self Invest-beleggingsrekening te kunnen openen.
 • De actie geldt voor het volledige assortiment ETF's die verhandelbaar zijn via ING Self Invest en dus ook voor mogelijk nieuw toegevoegde ETF's tijdens de actieperiode.

Tussenkomst

 • Bij het handelen in ETF's (zowel aankoop als verkoop) moet er gedurende de actieperiode geen makelaarsloon betaald worden indien de transactie tijdens de actieperiode wordt uitgevoerd. Ingegeven orders die nog niet zijn uitgevoerd vallen dus niet binnen de actie.
 • Alle andere kosten en taksen (bijvoorbeeld beurstaksen, Reunderstaks, etc.) blijven voor de rekening van de klant.
 • De korting wordt op het moment van de transactie in rekening gebracht.

Voor eventuele klachten over deze cashback-actie:

 • Neem contact op met ING Complaint Management, Sint-Michielswarande 60, 1040 Brussel. Bel op +32 2 464 60 01 of vul dit formulier in om een klacht in te dienen.
 • Al contact gehad met ING? Dan kun je ook terecht bij de ombudsman voor bankgeschillen Ombudsfin, North Gate II, Koning Albert II-laan 8, 1000 Brussel of mail naar ombudsman@ombudsfin.be