Beleggen

10 oktober 2018

Financieel nieuws

Marktonderzoek, financiële analyse, economische vooruitzichten, beleggingsbeleid ...

Ontdek in slechts enkele klikken al het nieuws van de Belgische en internationale markten, haarfijn geanalyseerd en toegelicht door de specialisten van het Economic Research-bureau van ING.

Economische conjunctuur

Monthly economic update

Wat zijn de vooruitzichten voor de wereldeconomie? Elke maand stellen onze experts u hun macro-economische voorspellingen voor, per geografische zone.

Beleggersbarometer

Optimistisch? Superoptimistisch? Pessimistisch? Neutraal? Wij meten maandelijks het vertrouwen bij de Belgische particuliere beleggers in samenwerking met de Universiteit Gent en de kranten De Tijd en L’Echo.

Focus on the Belgian economy

Bent u erg geïnteresseerd in de Belgische markt? ING Groep ook! 

Focus op de Belgische financiële en economische actualiteit, met toelichting en analyse door onze scherpziende economie-experts.

Financial Tube

Onze specialisten brengen het financiële nieuws voor u in beeld.

Analyse van de financiële markten
Monthly Market Review

Kansen? Risico’s? Bekijk ons beleggingsbeleid per sector en blijf op de hoogte van de evolutie op de internationale markten: volg de arendsblik van onze experts.

Rapporten over de beleggingen
Personal Portfolio

Exclusieve beleggingsaanbiedingen voor Personal Banking-cliënten. Raadpleeg het NN Investment Partners-kwartaalbericht en krijg een helder zicht op uw financiële planning.

Rapport ING Core fund

Macro-economische omstandigheden op de markten, het beleggingsbeleid van ING België, de samenstelling van uw beleggingsfonds ... Als aandeelhouder van ING Core Fund profiteert u van de expertise van bijzonder onderlegde fondsbeheerders.