Beleggen

12 mei 2020

Een partnership met gerenommeerde fondsenhuizen

We kiezen de fondsen uit het aanbod van gerenommeerde fondsenhuizen. Deze fondsenbeheerders zijn groot en stabiel, en hebben een sterke verankering in België. Bovendien hebben ze een gevarieerd en uitgebreid aanbod. Daarom gaat ING met hen in zee.

Voor u begint met beleggen, vragen we u om eerst de Essentiële Beleggersinformatie te lezen (KIID).
Samen investeren in de toekomst van de maatschappij

Wist u dat ING samen met deze partners het Financial Literacy Fonds bij de Koning Boudewijnstichting heeft opgericht? Zo kunnen wij samen de maatschappij ondersteunen met concrete acties. 

Fondsbeheerders

axa

AXA Investment Managers

AXA Investment Managers (AXA IM) is een actieve, wereldwijd opererende multi-asset vermogensbeheerder met een focus op de lange termijn. We werken vandaag met onze klanten aan oplossingen voor morgen: we helpen hen een betere toekomst voor hun beleggingen op te bouwen en trachten tegelijk de wereld waarin we leven positief te veranderen. AXA IM beheert een vermogen van zo’n € 804 miljard per eind maart 2020, biedt werk aan ruim 2.360 mensen en heeft 28 vestigingen in 20 landen. AXA IM maakt deel uit van de AXA Groep, marktleider op het gebied van financiële bescherming en wealth management.

Volg ons op Twitter @AXAIM 

BlackRock

BlackRock's missie is om meer en meer mensen te helpen financieel welzijn te bereiken. Als een rentmeester voor beleggers en een toonaangevende leverancier van financiële technologie, wenden onze klanten zich tot ons voor de beleggingsoplossingen die zij nodig hebben bij het plannen van hun belangrijkste doelstellingen. Per 31 maart 2020 beheerde BlackRock ongeveer 6,47 biljoen dollar aan activa voor beleggers wereldwijd.


amundi

Amundi

Amundi is Europa's toonaangevende vermogensbeheerder en een van de top 10 wereldspelers. Het bedrijf biedt zijn 100 miljoen particuliere, institutionele en zakelijke klanten een compleet assortiment aan spaar- en beleggingsoplossingen in actief en passief beheer, in traditionele of reële activa. 

Haar zes internationale beheersplatformen, haar financiële en extrafinanciële onderzoekscapaciteit en haar jarenlange inzet voor verantwoord beleggen maken haar tot een belangrijke speler in de vermogensbeheersector.

De klanten van Amundi profiteren van de expertise en het advies van 4.500 professionals in bijna 40 landen. Amundi, opgericht in 2010 en eind 2015 beursgenoteerd, beheert momenteel meer dan 1.500 miljard euro.


franklin

Franklin Templeton

Het verhaal van Franklin Templeton is het verhaal van onze cliënten. Of het nu grote instellingen zijn of individuele beleggers, onze cliënten willen maar één ding. Hun financiële doelstellingen bereiken. En al 70 jaar lang is dat precies wat doen: hun doelen verwezenlijken. Hoe? Door er voor te zorgen dat alles wat we doen is gericht op het leveren van betere beleggingsresultaten. Deze duidelijke focus is de reden waarom cliënten in meer dan 170 landen hun geld aan ons toevertrouwen, waardoor wij wereldwijd toonaangevend zijn in vermogensbeheer.  


NN Investment Partners

NN Investment Partners

Als onafhankelijke vermogensbeheerder van NN Group beheert NN Investment Partners voor zijn klanten 246 miljard euro* aan vermogen. Door actief beheer en duurzame oplossingen creëert NN Investment Partners waarde voor zijn stakeholders en voor de samenleving als geheel. NN Investment Partners heeft meer dan 1.000 mensen in dienst en is actief in 15 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de VS.

*cijfers per 31 december 2018

In-House fondsbeheerder

blackrock

ING Solutions Investment Management S.A.

ING Solution Investment Management S.A, gevestigd in Luxemburg, is de Asset Manager van de ING-groep en heeft een totaal beheerd vermogen van meer dan 11 miljard* euro.

Door een echte balans van actieve- en passieve beheerstrategieën controleert ING de processen binnen de fondsen onder haar beheer met het oog de hoogste normen te handhaven om haar partners efficiënte oplossingen te bieden.

ISIM is actief in alle grote Europese landen en zal binnenkort zijn activiteiten uitbreiden met nieuwe partners, waardoor ISIM goed gepositioneerd als de Asset Manager van ING Group. * cijfers vanaf 01/05/2019

Meer informatie

Wilt u persoonlijke begeleiding bij het kiezen van uw beleggingsfondsen?