Beleggen

20 juni 2018

Een partnership met 5 gerenommeerde fondsenhuizen

We kiezen de fondsen uit het aanbod van 5 gerenommeerde fondsenhuizen. Deze fondsenbeheerders zijn groot en stabiel, en hebben een sterke verankering in België. Bovendien hebben ze een gevarieerd en uitgebreid aanbod. Daarom gaat ING met hen in zee. Voor u begint met beleggen, vragen we u om eerst de Essentiële Beleggersinformatie te lezen (KIID).

Samen investeren in de toekomst van de maatschappij

Wist u dat ING samen met deze partners het Financial Literacy Fonds bij de Koning Boudewijnstichting heeft opgericht? Zo kunnen wij samen de maatschappij ondersteunen met concrete acties. 

Fondsbeheerders

axa

AXA Investment Managers

AXA Investment Managers (AXA IM) een actieve, wereldwijd opererende multi-asset vermogensbeheerder met een focus op de lange termijn. We werken vandaag met onze klanten aan oplossingen voor morgen: we helpen hen een betere toekomst voor hun beleggingen op te bouwen en trachten tegelijk de wereld waarin we leven positief te veranderen. AXA IM beheert een vermogen van zo’n € 745 miljard per eind maart 2018, biedt werk aan ruim 2390 mensen en heeft 30 vestigingen in 21 landen. AXA IM maakt deel uit van de AXA Groep, marktleider op het gebied van financiële bescherming en wealth management.blackrock

BlackRock

BlackRock is een van ’s werelds meest vooraanstaande beleggingsmaatschappijen, ontstaan uit een fusie tussen BlackRock Inc. en Barclays Global Investors. Deze gerenommeerde fondsbeheerder doet aan vermogens- en risicobeheer en adviseert financiële instellingen, institutionele beleggers en particulieren over de hele wereld. Op 1 maart 2010 bedroeg het beheerde vermogen 3.360 miljard dollar. BlackRock heeft kantoren in 24 landen, verspreid over alle continenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York.


amundi

Amundi

Amundi is een van de grootste spelers ter wereld in asset management. Het bedrijf ontstond uit een fusie tussen de financiële instellingen Crédit Agricole en Société Générale. Op dit moment heeft Amundi 675,5 miljard euro in diverse activa onder beheer en meer dan 100 miljoen cliënten wereldwijd. De kantoren bevinden zich in de belangrijkste financiële steden van Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten.


franklin

Franklin Templeton

Franklin Templeton is een wereldwijde beleggingsmaatschappij die een vermogen van meer dan 844 miljard dollar beheert. Het bedrijf focust vooral op het leveren van optimale beleggingsprestaties op lange termijn en een uitstekende klantenservice. Om dit doel te bereiken, beschikt Franklin Templeton over meer dan 590 beroepsbeleggers die wereldwijd in 35 beleggingscentra zijn gevestigd.


NN Investment Partners

NN Investment Partners

NN Investment Partners is de vermogensbeheerder van het beursgenoteerde NN Group N.V. De hoofdzetel ligt in Den Haag. Dit fondsenhuis beheert wereldwijd ongeveer 203 miljard* euro (218 miljard* dollar) voor institutionele en particuliere beleggers. NN Investment Partners heeft meer dan 1.100 mensen in dienst en is actief in 16 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de VS.

Meer informatie

Wilt u persoonlijke begeleiding bij het kiezen van uw beleggingsfondsen?