Personal & Private Banking

16 April 2018

Vermogensbeheer

Onze Private Bankers leggen de mogelijkheden om uw vermogen te beheren uit.

U kunt uw vermogen op 3 manieren laten beheren:
Beleggingsoplossing Kronos:

u laat het beheer van uw portefeuille volledig over aan een team van experts die het fonds exclusief beheren voor ING Private Banking.

Discretionair beheer:

u laat het beheer van uw portefeuille volledig over aan uw Private Banker en een team van experts. U en uw Private Banker zitten regelmatig samen om het resultaat hiervan te bespreken, dus u houdt de touwtjes in handen.

Beleggingsadvies:

u neemt zelf elke beslissing over de samenstelling van uw portefeuille en krijgt hiervoor advies van uw Portfolio Manager.

Beleggingsoplossing Kronos
Een beleggingsoplossing op maat van uw behoeften

Bij ING Private Banking is de beleggingsoplossing Kronos speciaal bestemd voor personen voor wie eenvoud, rendement en professioneel risicobeheer nauw aan het hart liggen.


Het beheerteam van MSP Kronos streeft ernaar de aan het risico aangepaste rendement van uw portefeuille te optimaliseren dankzij spreiding (verschillende activaklassen, regio’s en activiteitensectoren) en een verantwoorde keuze van de instrumenten.


Welke risico’s u ook aanvaardt, er bestaat altijd een formule die aan uw behoeften voldoet. U volgt al de beslissingen op via Smart’Banking, Home’Bank en een persoonlijk beheerraport. De minimale beleggingsdrempel om in de beleggingsoplossing Kronos in te schrijven bedraagt 250.000 euro. 


Discretionair beheer
Gepersonaliseerd discretionair vermogensbeheer op maat

Via de formule gepersonaliseerd discretionair beheer krijgt u een persoonlijke beheerder toegewezen. Hij of zij beheert uw vermogen, maar belegt het volledig volgens uw behoeftes en wensen (discretionair beheer).

Beleggingsadvies
Bij “Beleggingsadvies” houdt u de touwtjes zelf in handen

Met beleggingsadvies beslist u volledig zelf over de samenstelling van uw portefeuille, maar laat u zich begeleiden door uw vermogensbeheerder. Samen mikt u op een rendement dat hoger is dan de referentie-index. Uw persoonlijke beheerder bespreekt iedere beslissing met u. Verder volgt u alles op via Home’Bank en ontvangt u een persoonlijk beheerrapport. Het minimale investeringsbedrag is 1.000.000 euro.

Uw persoonlijke beheerder bespreekt iedere beslissing met u. Verder kunt u alles opvolgen via Smart’Banking of Home’Bank en ontvangt u een persoonlijk beheerraport. Het minimale investeringsbedrag is 1.000.000 euro.