Personal & Private Banking

17 juli 2018

Uw ING Personal Banker

Uw ING Personal Banker is uw persoonlijke adviseur, uw vertrouwenspersoon bij ING. Ontdek hoe hij u verder helpt.

Persoonlijke adviseur

Hoe beschermt u uw naasten, wat er ook gebeurt ? Hoe bouwt u uw pensioen maximaal op? Hoe optimaliseert u de rentabiliteit van uw vermogen? Hoe definieert u uw beleggingsprofiel? Hoe bouwt u een evenwichtige en gediversifieerde portefeuille?

 

Uw Personal Banker luistert naar u, zoekt antwoorden en stelt oplossingen voor op maat van uw familiale en financiële situatie.  

Onze Personal Banking aanpak

Uw ING Personal Banker biedt u een persoonlijke aanpak van uw financieel vermogen aan, opgebouwd rond 4 pijlers:

Omdat u het beste voorhebt met uw gezin, wilt u ze ook beschermen tegen alle mogelijke financiële problemen, wat er ook gebeurt.

Wat zouden de financiële gevolgen zijn voor uw gezin als u arbeidsongeschikt zou worden, al was het maar tijdelijk? En wat gebeurt er met uw vermogen als u zou overlijden? Uw ING Personal Banker zal de verschillende oplossingen die er voor u zijn aan u voorstellen.

Een ongevallen- en invaliditeitsverzekering nemen is een essentiële voorzorgsmaatregel om de toekomst met een vertrouwen tegemoet te kijken.

Omdat uw verwachtingen en uw behoeften persoonlijk en dus uniek zijn, biedt uw ING Personal Banker u beleggingsoplossingen aan die perfect aansluiten op uw doelstellingen.

Het beheer van uw portefeuille kan immers gericht zijn op meerdere doelstellingen:

  • een vermogen opbouwen
  • uw vermogen beschermen
  • een aanvullend inkomen genereren


Uw ING Personal Banker zal u helpen om een evenwichtige portefeuille samen te stellen in overeenstemming met uw doelstellingen, uw beleggingshorizon en uw beleggersprofiel.

Hoe wordt uw beleggersprofiel bepaald?

Uw ING Personal Banker analyseert met u uw kennis over financiële producten, uw ervaring, uw houding tegenover risico en uw beleggingshorizon. Uit deze analyse kunnen vier beleggersprofielen worden afgeleid, gaande van de meest defensieve tot de meest dynamische:

  • Conservative
  • Moderated
  • Balanced
  • Dynamic


Op basis van uw beleggingsprofiel, de huidige samenstelling van uw beleggingsportefeuille en uw doelstellingen zal uw ING Personal Banker u een efficiënte strategie voorstellen met oplossingen die perfect aansluiten op uw persoonlijke situatie.

Samen gaat u na hoe u op financieel gebied met volle teugen van uw pensioen kunt genieten.

Uw Personal Banker begeleidt u niet alleen bij het beheer van uw vermogen, maar helpt u ook bij de financiering van uw projecten. Samen stelt u uw behoeften vast, waarna hij/zij u doorverwijst naar een van onze kredietexperts.

Klinkt aantrekkelijk?