ING Personal Banking

Bij ING vinden we dat het hebben van een vaste contactpersoon, uw Personal Banker, de basis vormt van een goede relatie en partnerschap. Wilt u er meer over weten? Ontdek onze persoonlijke aanpak voor het beheer van uw vermogen vanaf 100.000 euro.

Wij zijn er voor u!


  • Persoonlijke analyse en opvolging: U staat rechtstreeks in contact met uw Personal Banker. Hij werkt samen met u een financiële strategie op maat uit en adviseert u op verschillende vlakken, bijvoorbeeld bij de bescherming van uw familie, uw pensioen, investeringen en projecten. 
  • Kennis en informatie delen: U wordt regelmatig geïnformeerd over economische trends, wetswijzigingen, beleggingsevoluties… via onze nieuwsbrieven en evenementen. Daarenboven, geniet u ook van een groot netwerk aan kennis & expertise binnen onze bank.
  • Altijd bereikbaar: Wij ontmoeten u graag waar en wanneer u wilt. Uw Personal Banker is elke werkdag bereikbaar tussen 8u en 20u. Hij ontvangt u graag op kantoor of bij u thuis.

Uw Personal Banker bij ING

Uw Personal Banker bouwt een vertrouwensrelatie met u op. Tijdens uw gesprekken kaarten jullie verschillende onderwerpen aan zoals de bescherming van uw familie, spaar-en beleggingsoplossingen, de opbouw van een optimaal pensioen en de financiering van uw projecten.

Nieuws en publicaties

Met onze publicaties blijft u perfect op de hoogte van de economische actualiteit en vooruitzichten en de beleggingsstrategie van ING.

Meer weten?