Beleggen met advies

ING Personal Banking - Wie zijn wij?

ING Personal Banking is een gepersonaliseerde dienst voor het beheer van uw vermogen vanaf 100.000 euro. ING is ervan overtuigd dat een vast aanspreekpunt, uw Personal Banker, de basis vormt van een goede relatie.

Wie zijn onze Personal Bankers?

Uw Personal Banker is uw eerste aanspreekpunt voor al uw financiële vragen. U kunt rekenen op de expertise van bijna 400 Personal Bankers, verspreid over het hele land. Van 8 uur 's morgens tot 20 uur 's avonds zijn ze bereikbaar, u kunt hen ontmoeten in het kantoor, ze kunnen bij u thuis komen of op een plek naar keuze.

Via ING Personal Banking maakt u gebruik van de expertise van verschillende partners:

  • Investment Office: bepaalt de beleggingsstrategie van onze bank.
  • Ons intern economisch bureau: bestaat uit een team van ervaren economen, die hun prognoses met ons delen.
  • Ons fondsselectieteam: zij zoeken naar oplossingen die het beste aansluiten bij de beleggingsstrategie van ING.
  • Onze kredietdeskundigen : dit interne team begeleidt onze klanten, zowel particulieren als professionals, en zorgt ervoor dat zij de beste kredietoplossingen krijgen.

Certificatie en permante opleiding

Elke Personal Banker heeft een certificatie behaald na een doorgedreven opleiding. 

Om u gedurende uw hele relatie een kwaliteitsvolle opvolging te kunnen blijven bieden, volgt elke Personal Banker ook een permanent opleidingstraject. Zo kan hij zich niet alleen ontwikkelen, op de hoogte blijven van de laatste veranderingen in zijn vakgebied, maar u vooral ook het beste advies blijven geven over het beheer van uw vermogen, de bescherming van uw gezin, uw pensioen en uw projecten.