Private Banking

4 december 2019

ING Private Banking beste private bank van België in 2019 en 2020

ING Private Banking komt tegemoet aan uw behoeften

U, uw familie en uw familiale onderneming staan bij ING Private Banking op de allereerste plaats. Onze verschillende soorten dienstverlening helpen u om sneller vooruit te komen op basis van uw wensen en verwachtingen. Daarom heeft het vakblad Global Finance ING Private Banking uitgeroepen tot beste private bank van België in 2019 en 2020: een mooie erkenning van onze professionele en gepersonaliseerde adviezen, onze digitale dienstverlening en de uitstekende resultaten van onze beleggingsoplossingen.

Waarin onderscheidt ING Private Banking zich?

Onze globale benadering maakt van ING Private Banking een uitstekende partner. Wij bieden u verschillende oplossingen om te beleggen en om de meest efficiënte fondsen en producten te kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Kronos, een gecentraliseerde beleggingsoplossing die wordt gekenmerkt door een dynamisch en doordacht beleggingsproces dat is gericht op risico- en prestatiebeheer. Ook is er Anthea, een actief investeringsinstrument dat de elementen milieu, maatschappij en governance met elkaar combineert. Op die manier kunnen een competitief rendement en een positieve maatschappelijke impact hand in hand gaan.

Cliënten die de voorkeur geven aan een aanpak op maat hebben toegang tot een gepersonaliseerd beheer, op basis van een open en begeleide architectuur voor fondsen en beveks. Onze onafhankelijkheid in de keuze van instrumenten stelt ons in staat om de producten aan te bieden die het beste passen bij de behoeften van onze cliënten.

Onze globale benadering maakt van ING Private Banking een uitstekende partner.
Profiteer van onze professionele en gepersonaliseerde adviezen!

Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een gesprek met één van onze 110 Private Bankers, waarvan er 40 specifiek klaarstaan voor ondernemers. Uw Private Banker is een discrete en eerlijke raadgever die oog heeft voor uw familie en uw familiebedrijf. Achter hem of haar staat een deskundig team van portefeuillebeheerders, financiële experts en fiscaal-juridische experts die gespecialiseerd zijn in vermogensstructurering en successieplanning. Samen kunnen we uw wensen en ambities vertalen naar passende oplossingen die aansluiten bij uw situatie, behoeften en persoonlijke doelstellingen.

Geïnteresseerd? Neem dan zeker contact op met één van onze bankers!