Private Banking

26 juni 2019

Family Business Approach

Een service op maat voor uw familiebedrijf

Wisselwerking tussen privé en business

Wij begrijpen dat uw business heel wat tijd in beslag neemt. Bovendien maken de bedrijfsmiddelen vaak een belangrijk, zo niet het grootste, deel van uw vermogen uit. Een goede planning met aandacht voor uw professionele én privé belangen is daarom onontbeerlijk.

ING wil graag uw partner zijn waarmee u belangrijke beslissingen kan bespreken. Ook zaken waarmee u als ondernemer niet elke dag in contact komt. Uw vaste contact persoon, met de ondersteuning van een team van vermogensadviseurs met een ruime kennis van vennootschappen & ondernemen, is ter uwer beschikking om deze zaken binnen de 360° aanpak te bespreken. Zo kan u rekenen op multidisciplinair en oplossingsgericht advies op maat waarbij uw familie én bedrijf centraal staan.

Toegevoegde waarde

We zijn er om toegevoegde waarde te leveren. Daarom willen we graag onze jarenlange ervaring met u delen. Zaken zoals de meest optimale vennootschapsstructuur, verbetering van de financierbaarheid van uw vennootschap, mogelijkheden om geld uit de vennootschap te halen of een – al dan niet familiale- overdracht... kennen voor ons geen geheim.

Met ING Family Business Approach bent u zakelijk en privé goed voorbereid!