ING Private Banking

Hebt u een vermogen van 1 miljoen euro of meer, of een geïnvesteerd vermogen van minstens 500.000 euro? Dan helpt een Private Banker u met het behoud, de groei en de overdracht ervan.

Een heel persoonlijke bank met een heel persoonlijke aanpak. Ook voor u!

  • U krijgt advies van een financieel expert met jarenlange ervaring in vermogensbeheer.

  • Uw Private Banker is een discreet en integer vertrouwenspersoon die dicht bij u, uw familie en uw familiebedrijf staat.

  • Achter de Private Banker staat een team van vermogensbeheerders en experts, met wie hij of zij voortdurend samenwerkt.

  • Als grootbank hebben we namelijk heel wat kennis in huis. Ook u plukt daar de vruchten van.

  • ING Private Banking werkt in een open architectuur. Dat betekent dat we voor u de beste producten en fondsen kiezen, ook als het niet de onze zijn.

  • ING Private Banking vindt – net als u - duurzaamheid zeer belangrijk. Om duurzaamheid te stimuleren bieden we ook specifieke duurzame oplossingen aan.

Onze aanpak werkt! Ontdek hier waarom ING Private Banking verkozen is tot de beste Private Bank van België in 2019.

Beleggingsoplossingen op maat van uw behoeften

U krijgt advies van een financieel expert met jarenlange ervaring in vermogensbeheer. Dit advies is bovendien volledig op maat van uw vermogen, persoonlijkheid, interesses en toekomstplannen.

Juridisch & fiscaal advies

Want wat wilt u de komende jaren nog met uw vermogen doen? Hoe behoudt u de controle? En hoe verdeelt u het later tussen uw partner, kinderen of andere erfgenamen? Samen met uw Private Banker en onze juristen en belastingexperts helpen wij u met de bescherming, de structuur of de overdracht van uw vermogen.

Producten & diensten

Of het nu gaat om de samenstelling van uw portefeuille, liefdadigheid of uw erfenis, ING Private Banking heeft voor alle aspecten van vermogensbeheer en –planning haar eigen specialisten in huis.

Nieuws & publicaties

Blijf op de hoogte van de financiële en economische actualiteit. En houd uw vinger aan de pols van de veranderingen op juridisch en fiscaal gebied.

Meer weten?