Private Banking

De voordelen van een grootbank

Hebt u een vermogen van 1 miljoen euro of meer, of een geïnvesteerd vermogen van minstens 500.000 euro? Dan helpt een Private Banker u met het behoud, de groei en de overdracht ervan. Ontdek waarom uw vermogen goed zit bij een grootbank

Ontdek het interview van Kanaal Z met Kristof Kustermans, Head of Private Banking.

De voordelen van ING Private Banking

Naast een specifieke aanpak die berust op expertise en advies, biedt ING Private Banking ook alle producten en diensten van een grote universele bank en een uitgestrekt kantorennetwerk dat particulieren en ondernemingen van allerlei omvang specifieke diensten voorstelt. Deze complementariteit is een grote troef: één organisatie voor al uw projecten.

Courante bankverrichtingen, spaarformules, beleggingen, kredieten, verzekeringen ... Ons aanbod financiële diensten is erg ruim. Wat u ook nodig hebt of waar u ook financieel advies over wenst, u kunt als ING Private Banking-cliënt altijd bij een ING-deskundige terecht.

Omdat we uw profiel en specifieke behoeften kennen, beschikt u snel over de juiste informatie en gepast advies zonder dat u telkens uw hele financiële situatie hoeft uit te leggen.

Hebt u een vermogen van 1 miljoen euro of meer of een geïnvesteerd vermogen van minstens 500.000 euro? En wilt u meer informatie over de voordelen gekoppeld aan de combinatie private bank en universele bank? Bezorg uw gegevens en een ING Private Banker uit uw regio contacteert u voor een afpsraak.