Estate Planning

Uw vermogen is uniek, het vraagt om extra zorg en een goede structurering. Daarom kunt u bij ING Private Banking rekenen op het Wealth Analysis & (Estate) Planning team: toegewijde fiscale en juridische experten die u – samen met uw Private Banker - ondersteunen bij de structurering en de overdracht van uw vermogen.

Uw persoonlijk financieel plan

Wij nemen de tijd om uw familiale en financiële situatie te kennen en uw behoeften en wensen te begrijpen. We brengen uw globale vermogen (dat wil zeggen zowel privé als zakelijk, roerend en onroerend) in kaart. Gewapend met deze informatie stellen we een persoonlijk financieel plan op en ondersteunen we u bij de uitvoering ervan. Wijzigen uw behoeften, uw situatie of verandert de regelgeving?  Wij passen het plan voor u aan. 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Specifieke aanpak voor ondernemers en familiebedrijven

Uw zakelijke en privé belangen staan in voortdurende wisselwerking met elkaar. Onze adviseurs bekijken uw vermogen als één geheel. We leren de noden van het bedrijf kennen, vandaag en in de toekomst, ook voor de volgende generaties. Waar nodig wordt naadloos afgestemd met de ING Business Banker van uw onderneming. Lees meer over onze Family Business Approach.

Wenst u meer informatie?

Fiscaal en juridisch nieuws