Private Banking

24 januari 2020

Vermogensbeheer

Onze Private Bankers leggen de mogelijkheden om uw vermogen te beheren uit.

U kunt uw vermogen op 4 manieren laten beheren:
Beleggingsoplossing Kronos:

u laat het beheer van uw portefeuille volledig over aan een team van experts die het fonds exclusief beheren voor ING Private Banking.

Beleggingsoplossing Anthea:

u laat het beheer van uw portefeuille volledig over aan een team van experts die het fonds exclusief selecteren op basis van duurzame - ESG (Environmental – Social – Governance) - criteria.

Discretionair beheer:

u laat het beheer van uw portefeuille volledig over aan uw Portfolio Manager en een team van experts. U en uw Portfolio Manager zitten regelmatig samen om het resultaat hiervan te bespreken, dus u houdt de touwtjes in handen.

Beleggingsadvies:

u neemt zelf elke beslissing over de samenstelling van uw portefeuille en krijgt hiervoor advies van uw Portfolio Manager.

Beleggingsoplossing Kronos
Een beleggingsoplossing op maat van uw behoeften

Bij ING Private Banking is de beleggingsoplossing Kronos speciaal bestemd voor personen voor wie eenvoud, rendement en professioneel risicobeheer nauw aan het hart liggen.


Het beheerteam streeft ernaar de aan het risico aangepaste rendement van uw portefeuille te optimaliseren dankzij spreiding (verschillende activaklassen, regio’s en activiteitensectoren) en een verantwoorde keuze van de instrumenten.


Welke risico’s u ook aanvaardt, er bestaat altijd een formule die aan uw behoeften voldoet. U volgt al de beslissingen op via Smart’Banking, Home’Bank en een persoonlijk beheerrapport. De minimale beleggingsdrempel om in de beleggingsoplossing Kronos in te schrijven bedraagt 250.000 euro. 


Beleggingsoplossing Anthea
Een beleggingsoplossing die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt

Anthea is bestemd voor personen voor wie duurzaamheid, risico, rendement en eenvoud zeer belangrijk zijn.

Een team van specialisten analyseert voor u voortdurend de economische en financiële omgeving en streeft naar een optimale selectie en beheer van fondsen op het gebied van duurzaamheid en financiële aantrekkelijkheid.

Dit gebeurt in 4 stappen:

  1. Analyse van de historie van het fonds, gericht op rendement en risico.
  2. Analyse van de duurzaamheid en governance van de asset manager en het fonds
  3. Analyse van gesprekken met de asset manager over het beleggings- en duurzaamheidsbeleid
  4. Continue monitoring van het geselecteerde fonds op rendement, risico en duurzaamheid.


Discretionair beheer
Gepersonaliseerd discretionair vermogensbeheer op maat

Via de formule gepersonaliseerd discretionair beheer krijgt u een persoonlijke beheerder toegewezen. Hij of zij beheert uw vermogen, maar belegt het volledig volgens uw behoeftes en wensen (discretionair beheer).

Beleggingsadvies
Bij “Beleggingsadvies” houdt u de touwtjes zelf in handen

Met beleggingsadvies beslist u volledig zelf over de samenstelling van uw portefeuille, maar laat u zich begeleiden door uw vermogensbeheerder. Samen mikt u op een rendement dat hoger is dan de referentie-index. Uw persoonlijke beheerder bespreekt iedere beslissing met u. Verder volgt u alles op via Home’Bank en ontvangt u een persoonlijk beheerrapport. Het minimale investeringsbedrag is 1.000.000 euro.

Uw persoonlijke beheerder bespreekt iedere beslissing met u. Verder kunt u alles opvolgen via Smart’Banking of Home’Bank en ontvangt u een persoonlijk beheerrapport. Het minimale investeringsbedrag is 1.000.000 euro.

Onze aanpak werkt!

Ontdek hier waarom ING Private Banking verkozen is tot de beste Private Bank van België in 2019 en in 2020.