Investeren

Een partnership met 5 gerenommeerde fondsenhuizen

We kiezen de fondsen uit het aanbod van 5 gerenommeerde fondsenhuizen. Deze fondsenbeheerders zijn groot en stabiel, en hebben een sterke verankering in België. Bovendien hebben ze een gevarieerd en uitgebreid aanbod. Daarom gaat ING met hen in zee. Voor u begint met beleggen, vragen we u om eerst de Essentiële Beleggersinformatie te lezen (KIID).

Fondsbeheerders
axa
Axa Investment Managers

AXA Investment Managers is een multi-expert vermogensbeheerder, 100% dochteronderneming van de AXA Groep en wereldleider in financiële bescherming. Met een beheerd vermogen van 528 miljard euro (eind maart 2012) behoort AXA Investment Managers tot de grootste in Europa gevestigde vermogensbeheerders. De groep telt wereldwijd 2.400 medewerkers en biedt haar cliënten in 23 landen producten en beleggingsoplossingen aan.

blackrock
BlackRock

BlackRock is een van ’s werelds meest vooraanstaande beleggingsmaatschappijen, ontstaan uit een fusie tussen BlackRock Inc. en Barclays Global Investors. Deze gerenommeerde fondsbeheerder doet aan vermogens- en risicobeheer en adviseert financiële instellingen, institutionele beleggers en particulieren over de hele wereld. Op 1 maart 2010 bedroeg het beheerde vermogen 3.360 miljard dollar. BlackRock heeft kantoren in 24 landen, verspreid over alle continenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York.

amundi
Amundi

Amundi is een van de grootste spelers ter wereld in asset management. Het bedrijf ontstond uit een fusie tussen de financiële instellingen Crédit Agricole en Société Générale. Op dit moment heeft Amundi 675,5 miljard euro in diverse activa onder beheer en meer dan 100 miljoen cliënten wereldwijd. De kantoren bevinden zich in de belangrijkste financiële steden van Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten.

franklin
Franklin Templeton

Franklin Templeton is een wereldwijde beleggingsmaatschappij die een vermogen van meer dan 844 miljard dollar beheert. Het bedrijf focust vooral op het leveren van optimale beleggingsprestaties op lange termijn en een uitstekende klantenservice. Om dit doel te bereiken, beschikt Franklin Templeton over meer dan 590 beroepsbeleggers die wereldwijd in 35 beleggingscentra zijn gevestigd.

NN Investment Partners
NN Investment Partners

NN Investment Partners is de vermogensbeheerder van het beursgenoteerde NN Group N.V. De hoofdzetel ligt in Den Haag. Dit fondsenhuis beheert wereldwijd ongeveer 203 miljard* euro (218 miljard* dollar) voor institutionele en particuliere beleggers. NN Investment Partners heeft meer dan 1.100 mensen in dienst en is actief in 16 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de VS.

Meer informatie

Wilt u persoonlijke begeleiding bij het kiezen van uw beleggingsfondsen?