Beleggen

Vermogensbeheer

U kunt uw vermogen op 2 manieren laten beheren:

Discretionair beheer: u laat het beheer van uw portefeuille volledig over aan uw Private Banker en een team van experts. U en uw Private Banker zitten regelmatig samen om het resultaat hiervan te bespreken, dus u houdt de touwtjes in handen.

Beleggingsadvies: u neemt zelf elke beslissing over de samenstelling van uw portefeuille en krijgt hiervoor advies van uw Portfolio Manager.

Discretionair beheer
Kronos: een beheerformule op maat van uw behoeften

Bij ING Private Banking is Kronos speciaal bestemd voor personen die het beheer van hun vermogen uit handen willen geven in een discretionaire beheerformule die eenvoud, rendement en professioneel risicobeheer combineert.

Het Kronos-beheer streeft ernaar de aan het risico aangepaste rendement van uw portefeuille te optimaliseren dankzij spreiding (verschillende activaklassen, regio's en activiteitensectoren) en een verantwoorde keuze van de instrumenten in uw portefeuille.

Welke risico's u ook aanvaardt, er bestaat altijd een formule die aan uw behoeften voldoet. U volgt al de beslissingen op via Home’Bank en een persoonlijk beheerrapport. De minimale beleggingsdrempel om op de beheerformule Kronos in te schrijven bedraagt 250.000 euro.

Ceres: selectie van fondsen in een open architectuur

Met Ceres laat u uw investering door ING Private Banking in een open architectuur beheren (discretionair beheer). “Open architectuur” wil zeggen dat ING Private Banking op zoek gaat naar de best presterende fondsen, ook als het zou gaan om fondsen van andere banken of beheersvennootschappen.

Zo streven we naar een hoger rendement dan de referentie-index, terwijl het risico beperkt blijft. U volgt alle beslissingen op via Home’Bank en een persoonlijk beheerrapport. Het minimale investeringsbedrag is 500.000 euro.

Gepersonaliseerd discretionair vermogensbeheer op maat

Via de formule gepersonaliseerd discretionair beheer krijgt u een persoonlijke beheerder toegewezen. Hij of zij beheert uw vermogen, maar belegt het volledig volgens uw behoeftes en wensen (discretionair beheer).

U hebt regelmatig contact met uw Private Banker, volgt alle beslissingen op via Home’Bank en ontvangt een persoonlijk beheerraport. Het minimale investeringsbedrag is 1.000.000 euro.

Beleggingsadvies
Bij “Beleggingsadvies” houdt u de touwtjes zelf in handen

Met beleggingsadvies beslist u volledig zelf over de samenstelling van uw portefeuille, maar laat u zich begeleiden door uw vermogensbeheerder. Samen mikt u op een rendement dat hoger is dan de referentie-index. Uw persoonlijke beheerder bespreekt iedere beslissing met u. Verder volgt u alles op via Home’Bank en ontvangt u een persoonlijk beheerrapport. Het minimale investeringsbedrag is 1.000.000 euro.

Uw persoonlijke beheerder bespreekt iedere beslissing met u. Verder kunt u alles opvolgen via Home'Bank en ontvangt u een persoonlijk beheerrapport. Het minimale investeringsbedrag is 1.000.000 euro.