Een strenge selectie van kwaliteitsfondsen

Uit het aanbod van 5 fondsenbeheerders selecteren we uitsluitend fondsen van topkwaliteit. We gaan hierbij streng en objectief te werk. Waarom? Om de beste fondsen te kiezen voor elke categorie.

Onze specialisten analyseren dus voortdurend de prestaties en risico’s van elk fonds. Hierbij houden ze ook rekening met de economische situatie en de rating van Morningstar1, een ratingbureau dat fondsen beoordeelt op basis van hun prestaties uit het verleden. Alle beleggingsfondsen die ING aanbiedt, worden op deze manier geselecteerd. Onze analisten zetten ook de beleggingsstrategie van ING uit. Deze strategie wordt maandelijks aangepast aan de economische situatie. U hebt elk moment de mogelijkheid om ze te volgen.

Onze fondsen en hun prestaties

Hieronder vindt u een overzicht van de fondsen met hun prestaties en Morningstar-rating. Afhankelijk van uw beleggersprofiel kunt u investeren in gemengde fondsen (aandelen en obligaties), aandelenfondsen (enkel aandelen) en/of obligatiefondsen (enkel obligaties).

De fondsen worden streng geselecteerd. We baseren ons op de beheerder, het risico, de prestaties en de diversificatie van het fonds. Voor u begint met beleggen, vragen we u om eerst de Essentiële Beleggersinformatie te lezen (KIID). U vindt deze informatie samen met de prospectus en het meest recente kwartaalreport gratis op onze website of in een ING-kantoor. De documenten zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Op zoek naar andere fondsen? Vind ze met onze fondsenzoeker.

Wilt u persoonlijke begeleiding bij het kiezen van uw beleggingsfondsen? Onze experts staan voor u klaar. Maak een afspraak en ontdek samen met hen welke fondsen het best bij uw profiel​ passen.

Maak een afspraak

​​​​​​​​
​​​​