Mijn mobiliteit

Het maakt niet uit of u graag per auto, motorfiets, fiets, mobilhome of caravan reist: ING helpt u op weg! Ons gamma van leningen en verzekeringspolissen voorziet u, in combinatie met nuttige artikels, van alles wat u nodig hebt om in beweging te blijven!

  • Aantrekkelijke rente voor uw leningen

  • Eenvoudig online aanvragen

  • Interessante artikels over mobiliteit

Ontdek de voordelen van een elektrische fiets!

Vind de perfecte, op uw behoeften afgestemde e-bike en ontdek hoe u met een slimme financiering uw kosten terugverdient. Kom meer te weten over de beste manier om uw fiets te beschermen.


Tips:

  • Als u een Mastercard Gold kaart hebt is de fietsbijstand inbegrepen. 
  • Als u de jaarlijkse bijstandsverzekering ING Lion Assistance met de optie voertuig hebt, dan is vanaf heden de waarborg fietsbijstand in België inbegrepen. Goed nieuws! De premie blijft gelijk.Rijdt u met de auto of gaat u op weg met de mobilhome?

Met de aantrekkelijke ING Autolening koopt u een nieuwe of tweedehands auto, groene auto of mobilhome zonder aan uw spaargeld te moeten komen. Reis zorgeloos met de autoverzekering van ING.


Droomt u ervan om met de motor te rijden?

De ING Motorlening helpt dit mogelijk te maken! Of misschien hebt u zowel een motor als een auto? Dan is de 2-in-1 auto- en motorverzekering perfect voor u! 


Bent u voldoende verzekerd?

Controleer met onze verzekerings-checker hoe goed u verzekerd bent.


Meer weten?