Kapitaal opbouwen

4 april 2017

Beleggen, iets voor u?

Bent u niet meer tevreden met het rendement van uw spaargeld, maar ziet u niet onmiddellijk een alternatief? Beleggen is misschien wel iets voor u. In dit artikel beantwoorden we 4 vaak gestelde vragen in verband met spaargeld en beleggen. U komt te weten waarom uw spaargeld bijna niets meer opbrengt, en hoe beleggen een waardig alternatief kan zijn.

1. Mijn spaargeld brengt bijna niets meer op … Waarom zijn de rentevoeten zo laag?

Dat heeft alles te maken met de depositorentes van de Europese Centrale Bank. Die zijn historisch laag om de economische groei te stimuleren. En dat zal nog even zo blijven. Onze expert gaat er dieper op in.

Mijn spaargeld brengt bijna niets meer op... Waarom zijn de rentevoeten zo laag?

2. Beleggen schrikt me af … Wat is het risico?

Beleggen houdt altijd een zeker risico in, maar kan zeker iets voor u zijn. Het risico bepaalt u namelijk zelf. Het is dus een kwestie van de juiste oplossing voor uw profiel te vinden. Onze expert legt het uit.

Beleggen schrikt me af... Wat is het risco?

3. Moet ik een financieel expert zijn als ik wil beleggen?

Nee! Ons gespecialiseerde team doet het werk voor u. Elke maand bepalen zij een beleggingsstrategie en doen ze aanbevelingen. Zo kiest u telkens uit zorgvuldig geselecteerde oplossingen. Onze expert vertelt u er meer over.

Moet ik een financieel expert zijn als il will beleggen

4. Starten met beleggen, hoe begin ik eraan?

Onderschrijf een periodiek beleggingsplan op maat van uw behoeften. U kunt zelf de risicograad en het tempo (vanaf €25/maand) bepalen. En alles online regelen en opvolgen. Onze expert wijst u graag de weg.

Starten met beleggen hoe begin ik eraan?

En nu?