Budget beheren

20 maart 2017

Vind het beste tarief voor gas en/of elektriciteit

Zin in een besparing op uw energiefactuur?

Surf snel naar ing.contract.fit! Deze website vindt voor u het meest geschikte gas- en/of elektriciteitstarief. Als u overtuigd bent door de voorgestelde prijs zorgt ing.contract.fit gratis voor de overstap naar uw nieuwe energieleverancier.

Uw voordelen
 • Gratis dienst: ing.contract.fit zoekt en vergelijkt alle energietarieven. Ook de overstap naar uw nieuwe leverancier neemt ing.contract.fit voor zijn rekening. U betaalt helemaal geen annulatie- of andere verborgen kosten. Alles is gratis!
 • Advies op maat: Energiegids geeft advies op basis van de gegevens uit uw energiefactuur.
 • Snelle analyse: binnen enkele seconden ziet u het best passende marktaanbod.
 • Geen administratieve rompslomp: Energiegids zorgt voor de overstap naar uw nieuwe leverancier. U hoeft geen eindeloze formulieren in te vullen.
Wat is ing.contract.fit?

ing.contract.fit is een gratis dienst die u helpt bij de overstap naar een nieuwe energieleverancier. ing.contract.fit vergelijkt dan, op basis van uw persoonlijk energieverbruik, de verschillende tarieven van gas en elektriciteit met elkaar. Eenmaal u heeft gekozen voor het voordeligste marktaanbod zorgt ing.contract.fit gratis voor de overstap naar uw nieuwe energieleverancier.

Voor wie is ing.contract.fit?

Voor alle particulieren.

Praktisch
 • Stuur uw energiefactuur naar factuur@ing.contract.fit of upload uw factuur op ing.contract.fit
 • Analyse op maat: op basis van uw gas- en elektriciteitsverbruik krijgt u in enkele seconden de voordeligste tarieven voorgesteld. ing.contract.fit vergelijkt alle standaardtarieven, acties en promoties van alle leveranciers op de Belgische energiemarkt. U kunt de details van de berekening raadplegen en zelf criteria toevoegen (zoals uw persoonlijke keuze voor groene energie).
 • Overstappen: geen administratieve rompslomp meer bij uw overstap naar een nieuwe energieleverancier. ing.contract.fit werkt volledig automatisch en haalt alle noodzakelijke gegevens uit uw factuur.
Belangrijk om weten bij het veranderen van energieleverancier:
 • Het veranderen van elektriciteits- of gasleverancier vereist geen interventie bij u thuis. Er wordt enkel gevraagd dat u de meterstanden doorgeeft op het moment van de overschakeling zodat de eindafrekening met uw huidige leverancier correct kan gebeuren.
 • Gezinnen hebben het recht om op elk moment hun contract voor elektriciteit of gas te beëindigen. De enige voorwaarde is het respecteren van een opzegperiode. Hou er wel rekening mee dat sommige kortingen en welkomstpremies voor nieuwe klanten vereisen dat u een bepaalde periode klant blijft.
Kosten
 • Uw gas- en elektriciteitsfactuur laten vergelijken door ing.contract.fit is helemaal gratis.
 • Als u kiest voor een voordeliger tarief dan zorgt ing.contract.fit gratis voor de overstap naar uw nieuwe energieleverancier.