Interesses

1 juli 2016

Profiteer van gratis muziek!

Fan van muziek? Wij ook! Als officiële partner van verschillende festivals en Paleis 12 hebben we allerlei diensten en voordelen voor je in petto. Zo kan je ten volle genieten van elke muziekbeleving. Je leest er hier alles over

Festivals: gratis diensten op het terrein

Zoals elk jaar, kun je tickets winnen voor de zomerfestivals, waar we je gratis diensten aanbieden. In 2016 vind je ons op: Les Ardentes, Cactusfestival, Dour Festival, Les Francofolies, Suikerrock, de Lokerse Feesten en Jazz Middelheim.

Win gratis tickets

Wil je graag gratis naar een van deze festivals? Neem dan deel aan onze wedstrijden. Misschien sleep je wel een duoticket voor je favoriete festival in de wacht!

Gratis diensten ter plaatse

We leggen je in 2016 graag extra in de watten op de festivals:

  • Parkeer gratis op het Cactusfestival, Dour Festival en Suikerrock. Reserveer nu je gratis parking!
  • Berg je spullen gratis op in een beveiligde locker of laad je gsm in alle veiligheid op aan onze stand op de festivals.
  • Haal geld af wanneer je maar wilt aan onze geldautomaten op het festivalterrein!
  • Beleef tot slot een unieke ervaring aan onze stand met de ING Sky Experience. Je hebt een zicht van 360° op het festivalterrein, alsof je door de lucht zweeft!
Paleis 12: klantvoordelen

Ben je een echte muziekliefhebber? Dan moet je in Paleis 12 zijn! Op de affiche prijken geregeld grote namen … En het goede nieuws? We bieden onze klanten exclusieve voordelen voor Paleis 12*.

ING Reserved Tickets

Voor bepaalde concerten reserveren wij 1000 tickets speciaal voor ING-klanten. Je kunt deze bestellen via de knop ‘ING Tickets’ op de site van Paleis 12. Betaal met je ING-bankkaart en klaar is Kees! Is het concert uitverkocht voor het grote publiek, maar zijn er nog ING-kaarten? ING-klanten hebben nog 48 uur de tijd om hun plaatsen in alle rust te reserveren (zolang de voorraad strekt).

Je ING-tickets reserveren? Dat kan hier!

ING Priority Access

Wil je de zaal graag als eerste betreden zodat je van op de eerste rij naar je lievelingsartiest kunt luisteren? Reserveer dan als een van de eerste 300 je ING-tickets en geniet van dit exclusieve voordeel! Duid gewoon de optie ‘ING Priority Access’ aan bij je aankoop. Meld je de dag zelf aan de deuren van Paleis 12 aan op het tijdstip dat aangegeven is op je ticket.

En nu?