Sparen

Flink hogere vergoeding voor sparen bij ING

  • ING lanceert ING Spaarrekening, een nieuwe spaarrekening met 0,35% basisrente en 0,65% getrouwheidspremie
  • ING Tempo Sparen krijgt 0,70% basisrente en 0,70% getrouwheidspremie
  • ING verhoogt rente voor alle overige gereglementeerde spaarproducten naar 0,40% basisrente en 0,10% getrouwheidspremie


ING trekt de rente voor al haar spaarklanten per 9 januari 2023 substantieel op. Voor de nieuwe ING Spaarrekening en voor ING Tempo Sparen gaat ING resoluut hoger. Met de nieuwe ING Spaarrekening komt ING tegemoet aan de spaarder die flexibiliteit en rendement nastreeft.

ING Spaarrekening: nieuwe spaarrekening met aantrekkelijke basisrente en dito getrouwheidspremie

De nieuwe ING Spaarrekening biedt naast een interessante basisrente eveneens een aanzienlijk hogere getrouwheidspremie. Vanaf 9 januari 2023 combineert ING voor deze gereglementeerde spaarrekening een basisrente van 0,35% met een hogere getrouwheidspremie van 0,65%. 

ING Tempo Sparen: regelmatig sparen wordt extra beloond

Voor wie regelmatig wil sparen, gaat ING nog een stapje verder. Met ING Tempo Sparen kiest de klant ervoor om maandelijks een vast bedrag van max. 500 euro te sparen. Een dergelijke goede spaargewoonte helpt om een spaartegoed op te bouwen. Regelmatige spaarders worden hiervoor beloond met een fors hogere rente. Op de ING Tempo Sparen rekening geniet de klant 0,70% basisrente en 0,70% getrouwheidspremie. Deze renteverhoging gaat in op 9 januari 2023. ING Tempo Sparen is een gereglementeerde elektronische spaarrekening in euro.


ING verhoogt eveneens de basisrente op het ING Groen Boekje, ING Oranje Boekje, ING Lion Premium Boekje en de ING Lion Deposit. Voor deze gereglementeerde spaarproducten gaat de rente van 0,01% basisrente en 0,10% getrouwheidspremie naar 0,40% basisrente en 0,10% getrouwheidspremie.